De Ziua Imnului Național Ciprian Pandea/ PNL Călărași nu este doar mândru. El se obligă pentru finanțarea sportului călărășean…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru De Ziua Imnului Național Ciprian Pandea/ PNL Călărași nu este doar mândru. El se obligă pentru finanțarea sportului călărășean…
Ciprian Pandea/ PNL Călărași: Emoție și mândria de a fi român, sentimente pe care le trăim de fiecare dată când ascultăm Imnul Național, #simbol pe care îl sărbătorim în fiecare an pe 29 iulie. Iar când Imnul Național le este intonat marilor noștri sportivi care prin muncă asiduă și sacrificii obțin titlul suprem – AURUL OLIMPIC, nu putem decât să ne înclinăm în fața acestor extraordinare performanțe.
Simona Radiș și Ancuța Bodnar, cele două sportive medaliate cu aur la Jocurile Olimpice de la #Tokyo2020, în proba de dublu vâsle feminin, ne-au adus bucuria intonării #Imnului, și pentru asta nu putem decât să le #mulțumim.
Patru canotori călărășeni reprezintă România la Tokyo: Adriana Ailincăi – dublu rame feminin, Georgiana Dedu – 8+1 feminin, Alexandru Chioseaua și Constantin Adam – 8+1 masculin – patru sportivi călărășeni care merită toată admirația noastră. Felicitări tuturor!
Ciprian Pandea/ PNL Călărași: Însă nu mă pot opri doar la aceste felicitări. Sunt determinat să demarez, în următoarele săptămâni, discuții pe marginea finanțării sportului călărășean, pentru că dezvoltarea județului nostru înseamnă și dezvoltarea infrastructurii sportive și finanțarea cluburilor în așa fel încât din ce în ce mai mulți copii călărășeni să aibă acces la practicarea unui sport, copii care pot visa ca într-o bună zi și lor să li se cânte #ImnulNațional pe podium.