De Crăciun, Marcu Marian își caută fratele: A trecut 1 lună de când îmi caut fratele dispărut. APEL

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru De Crăciun, Marcu Marian își caută fratele: A trecut 1 lună de când îmi caut fratele dispărut. APEL

IPJ Călărași, Poliția de frontieră și alte Instituții nu pot afla unde a dispărut acum peste 1 lună un tânăr din loc Dor Mărunt. Mai există siguranța cetățeanului în România Normală?

A trecut cam mult…Părerea mea este aceea că durează cam mult acele căutări ale Poliției. Ținem legătura cu aceștia doar telefonic, dacă apare ceva nou. Momentan au spus că se face o procedură…Nu știu ce să zic…Și mama și tata sunt la pământ cu nervii, sunt supărați…este greu. În Poliția Călărași nu sunt slabe speranțe, dar sper să fie și mai mult (implicare, nota red.). Vreau să am un rezultat, să îl găsim…mort sau viu să știm unde este – a spus Marian Marcu fratele lui Dorin Marcu. Acesta din urmă a fost dat dispărut. VIDEO.

În noaptea de 20/21.11.2019, Marcu Dorin a plecat din localitatea Dor Mărunt, în jurul orei 03:00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul de înmatriculare AR 77 RAL, într-o direcție necunoscută, iar de la acea data nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu a mai putut fi contactat.

Semnalmente persoană dispărută

Înălțime:175 cm, greutate:65 kg, culoare piele: alba, corpolență: atletic, contur față: oval, înălțime frunte:mijlocie, înclinare frunte: verticală, culoare ochi: căprui, forma urechi: triunghiulară, mărime urechi:mijlocii, profil nas: drept, mărime nas: mijlociu, mărime gura: mică, grosime buze: subțiri.

La data dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geaca de fâș de culoare galben, iar în picioare purta pantofi sport tip adidas.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție!

Urmare a adresei noastre la IPJ Călărași purtătoarea de cuvinte ne anunță cât de preocupată este această unitate de poliție pentru găsirea persoanei dispărute chiar în ziua alegerilor prezidențiale. Firește, toate preocupările poliției sun legale suntem informați și ni se spun care sunt…Persoana a fost căutată împreună cu familia, s-au alertat unitățile de poliție și s-au efectuat căutări specifice. Dar Degeaba…Jandarmeria Călărași a avut un alt punct de vedere…LINK Apelul fratelui disperat la 5 zile de la dispariție îl puteți urmări pe LINK