Dan Alexa și Florentin Brișan mulțumiți de rezultatul meciului cu Chiajna, și de sprijinul suporterilor călărășeni. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dan Alexa și Florentin Brișan mulțumiți de rezultatul meciului cu Chiajna, și de sprijinul suporterilor călărășeni. VIDEO

Florentin Brișan, președintele AFC Dunărea Călărași 2005, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi la finalul jocului câștigat cu Chiajna, scor 2 – 1.

Florentin Brișan: A fost un meci cu mare angajament. Echipa noastră a atacat în toată perioada meciului. Ar fi fost păcat să nu obținem o victorie astăzi după cum am arătat. Sper să fie un nou început pentru echipa noastră și să o ținem tot așa. La Voluntari mergem să luîm cele 3 puncte. Mai mult ca sigur vom ataca. După Voluntari urmează Dinamo, și sper să întrerupem seria bună a lor începută în acest miniretur. Nu avem decât să ne bucurăm. Vreau să mulțumesc spectatorilor, care chiar dacă au fost prezenți în număr mai mic au susținut echipa pe tot parcursul meciului, și asta ne-a ajutat mult.

Dan Alexa: ”O victorie importantă, frumoasă venită şi pe un fond de joc bun în anumite momente. Pe lângă acel gol, puteam tranşa rezultatul final mult mai repede. Am avut patru-cinci situaţii de unu la unu cu portarul. Am avut posesie, am dominat Chiajna de la un capăt la altul. Am luat un gol pe o neşansă de la 30 de metri şi un henţ involuntar. 

 

Îmi felicit jucătorii, un rezultat într-deavăr important, mare pentru că ne-am dus la patru puncte de ei. Chiajna este principala noastră contracandidată şi Voluntariul şi era important să menţinem distanţa. Îmi doresc să rămână la fel. Urmează un alt joc la fel de important, etapa viitoare la Voluntari. Cred că am arătat o creştere vizibilă faţă de turul campionatului. Pe lângă cele două goluri am avut multe situaţii şi multe ocazii şi multe posibilităţi de a marca”, a spus Dan Alexa.

Dunărea Călăraşi – Concordia Chiajna 1-2 (1-1)

Au marcat: Georgian Honciu (35’), Najob Ammari (90+4’) / Ghislain Guessan (27’)

Dunărea: 33. Nicolai Calancea – 28. Ştefan Vlădoiu, 17. Alin Dobrosavlevici (cpt.), 24. Srgian Luchin, 27. Gaston Mendy – 55. Alexandru Bourceanu (10. Valentin Munteanu, 76’), 89. Georgian Honciu – 21. Hamidou Keyta (97. Daniel Benzar, 55’), 9. Najib Ammari, 7. Aymen Souda (44. Conor Henderson, 82’) – 29. Mediop Ndiaye.

Duminica viitoare, echipa noastră va evolua la Voluntari pentru confruntarea cu ultima echipă clasată, FC care va juca în această etapă luni la Botoşani.

Dunărea Călărași a ratat primele ocazii prin Mediop (5), Ammari (14) şi Souda (16). Jucătorii de la Chiajna au ratat apoi prin Marius Alexe. Deși am dominat tot meciul profitând de neglijență, Chiajna a deschis scorul în minutul 27 prin Guessan care a transformat o lovitură de la 11 metri, urmare a unui henț al lui Bourceanu  în suprafaţa de pedeapsă. Peste 7 minute Ammari a pasat o lovitură de corner mingea a fost respinsă de Greab la Honciu, care a introdus-o în poartă… Dunărea a mai ratat prin același Honciu printr-o lovitură liberă de la 25 de metri…

În repriza a doua, partida a devenit dinamică de ambele părți, cu mai multe ocazii… Souda (50), Mediop (54 şi 82), D. Benzar (68) şi Vali Munteanu (78 şi 85) au produs adevărate momente de frică ale echipei din Chiajna care a ratat prin Fota, bară în minutul 62 şi Guessan, minutul 69.