Dan Alexa: Am încredere în jucătorii mei și am nevoie de sprijinul publicului din Călărași. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dan Alexa: Am încredere în jucătorii mei și am nevoie de sprijinul publicului din Călărași. VIDEO

Dan Alexa: Duminică 10 februarie ne așteaptă un meci greu, împreună cu o echipă contracandidată de a noastră pentru evitarea retrogradării…Este o echipă ca și noi, după o perioadă în care nu a câștigat, o echipă care s-a întărit cu jucători buni, chiar foarte buni în perioada asta. Mă aștept să joace câțiva dintre titulari, la acest meci care este diferit față de cel cu Steaua. Pentru că miza este foarte mare este important, foarte important să ne distanțăm de ei, Am încredere în jucătorii mei, cred că putem face un joc bun și un rezultat pe măsură. Repet, este un meci cu miză, ce are valoarea unui meci din categoria play out, pentru că jucăm direct cu o contracandidată. Sunt suspendat două meciuri, și mă încurcă meciul de sus de la tribună. Aș fi dorit să stau pe bancă, dar meciul acesta și cel cu Voluntari voi sta în tribună. Am încredere în cei din staff că pot face lucrurile așa cum trebuie. Din păcate, din punctul meu de vedere, și am spus-o și la Comisie…a fost o suspendare venită pe o intervenție în lanț care putea influența rezultatul final. Important în acest moment nu sunt eu, ci jucătorii.

 

Vreau ca ei să conștientizeze momentul important, vreau ca lumea, călărășenii să vină să ne susțină. Vreau foarte mult să avem susținere din punctul acesta de vedere. Vreau ca lumea să înțeleagă că suntem echipa cu cel mai mic buget din Liga I. Vreau să simt suporterii că sunt alături de noi și atunci când rezultatele nu sunt pe măsură, pentru că echipa asta nu a jucat niciodată în Liga I. Doamne ferește…nici nu vreau să mă gândesc la retrogradarea echipei, pentru că nu va mai putea promova, cel puțin în viitorul apropiat. Am nevoie și fac un apel la ei, la jucători și suporteri. Suntem împreună la bine și la rău, de acum nu numai cu meciul cu Chiajna ci până la final sunt meciuri ce pot fi decisive…Urmează meciuri importante, cum ar fi cel cu Chiajna, Voluntari, echipele care sunt sub noi, cu care ne bate. Voluntari este o echipă care arăta foarte bine la acest început de campionat. Au înscris 4 goluri, și auprimit tot atâtea la Sf. Gheorghe. Au un antrenor foarte bun și se vede mâna lui. De Chiajna am vorbit. Urmează Dinamo, o echipă schimbată în bine după această iarnă, cu mulți jucători noi,care cu siguranță va veni la Călărași să își joace una dintre ultimele șanse la play off… Mediaș, o echipă care cum știți are un antrenor foarte bun. Sunt meciuri grele. Nu pot să spun că vom avea un meci ușor azi. Sunt echipe care se bat cu noi pentru evitarea retrogradării și altele care se bat în cadrul play off. Deși sunt meciuri cu miză, trebuie să rîmânem determinați, trebuie să fim foarte agresivi, să suferim și să trecem peste toate momentele grele din timpul jocului, așa cum a fost în timpul meciului cu Steaua. Atunci am avut momente foarte bune când am jucat de la egal la egal cu ei. Ne-au dominat într-o perioadă a jocului pentru că au acest plus de valoare fapt care s-a văzut. Trebuie să creștem din punctul de vedere al jocului și al omogenității, pentru că avem mulți jucători noi. Ne-a dat încredere rezultatul cu Steaua, pentru că altfel progresezi în momentul în care vii după rezultate bune… Moralul echipei este bun. A existat un moment în care era pericolul să intrăm în vrie. Simțeam că orice vom face pe teren poate fi urmat ca la prima fază să primim gol. A fost acest rezultat cu Steaua pe care puțini îl scontau, pentru că Steaua are un antrenor de valoare, iar ei au venit pe cai mari, iar un insucces părea imposibil de evitat.  Avem un an bun și sper să profităm de lucrul acesta. Trebuie ca în momente cheie ale jocului să tranșăm totul în favoarea noastră și să obținem 3 puncte care pot fi vitale. Avem resursele să jucăm cel puțin la nivelul cum am jucat cu Steaua, suntem obligați, pentru că nu avem altă variantă.