Dan Alexa: Îmi doresc sprijinul suporterilor călărășeni și la meciul cu Dinamo. Am încredere în echipa mea…VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dan Alexa: Îmi doresc sprijinul suporterilor călărășeni și la meciul cu Dinamo. Am încredere în echipa mea…VIDEO

Dan Alexa: Ne aflăm înaintea unui meci important, de gală cu echipa Dinamo. Este o echipă mult schimbată în bine față de prima parte a campionatului. Puțin a lipsit să lupte până la capăt și a pierdut etapa trecută cu Botoșani…dar după un joc bun. Este o echipă cu care ne vom întâlni și în play out. Pentru noi este important să obținem puncte din acest joc. Suntem în continuare într-o situație grea în clasament și mai avem nevoie de 3 puncte pentru a începe jocul în plaj out cu șanse cel puțin egale cu celelalte contracandidate. Pentru noi este obligatoriu să menținem distanța față de Chiajna și Voluntari, să ne asigurăm o putere de baraj și să ne apropiem cât mai mult de viitoarea clasată. Este un meci cu miză. Va veni foarte multă lume la stadion. Îmi doresc să ne încurajeze. Avem nevoie de sprijinul lor așa cum a fost în timpul meciului cu Chiajna când echipa și-a depășit în ultimele momente așteptările. Am încredere în echipa mea. Nu am pierdut în această a doua parte a campionatului, dar este important să arătăm o creștere.

 

Întâlnim un Dinamo favorit. Dar Dunărea a arătat că are resurse să facă meciuri bune cu echipele puternice. N-am pierdut cu CFR-ul, am făcut un meci nul cu Steaua care a venit schimbată din perioada de iarnă iar jocul a fost echilibrat. Suntem într-un moment bun, trebuie să profităm de lucrul ăsta. Sunt puţin mâhnit acum pentru că avem nevoie de 3 puncte astăzi dar până la urmă important este că Voluntariul a rămas la 5 puncte în spatele nostru. Partida Dunărea – Dinamo se va desfăşura duminică, de la ora 14.00. În tur, scorul a fost egal, 1-1. Echipa noastră a punctat prima prin Mediop Ndiaye în minutul 22, egalarea survenind în minutul 56, în urma golului marcat de Daniel Popa.

Florentin Brișan: Noi am pus începând de joi, 14 februarie, bilete în vânzare pentru meciul cu Dinamo. Se pare că interesul este cel puţin la fel de mare din partea spectatorilor ca şi la meciul cu Steaua. Încă din prima zi, am avut un aflux mare de spectatori. Am fost deja anunţaţi, faţă de celelalte meciuri va fi primul în care sectorul oaspeţilor va fi plin. Dinamo a anunţat că vine la Călăraşi însoţită de 800 de suporteri, capacitatea noastră maximă. Sperăm să obţinem maxim din acest meci atât din punct de vedere sportiv cât şi din punct de vedere al reţetei financiare şi să putem să ne îmbunătăţim cumva bugetul clubului. Ne aşteptăm la o sărbătoare a fotbalului călărăşean, la un aflux foarte mare de spectatori.
Şi pentru acest meci – eveniment conducerea Dunării va oferi invitaţii copiilor din judeţ pentru a urmări live partida de duminică. Aşa cum v-aţi obişnuit, am oferit deja invitaţii copiilor din judeţ care nu au posibilitatea să urmărească un meci de fotbal „pe viu”. Sperăm să facem din asta un obicei bun şi să atragem cât mai mulţi tineri pe stadion.