Dacian Cioloş: USL trăiește! PSD și PNL resping pe candidații doriți de USR+ pentru a fi miniștri.

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Dacian Cioloş: USL trăiește! PSD și PNL resping pe candidații doriți de USR+ pentru a fi miniștri.

Dacian Cioloș: USR+va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată ţara din criză

Reprezentanţii USR acuză că PNL şi PSD au respins  candidaţii propuşi în Cabinetul Cioloş în comisiile parlamentare de specialitate şi au format o majoritate  în Legislativ. USR a arătat că va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru ministere pentru că e nevoie cât mai repede de un Executiv care să scoată ţara din criză.

Dacian Cioloş: Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor. USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern şi un program de guvernare, pentru că PNL şi PSD au fugit de responsabilitate şi nu au avut curajul să vină cu propuneri, arată postarea de marţi pe pagina de Facebook a USR PLUS.

Singurul ministru care a primit votul pozitiv al comisiilor a fost  Cătălin Drulă, propus tot  la Ministerul Transporturilor.  Ceilalți miniștri care au fost propuşi să facă parte din Guvernul Cioloş au fost avizaţi negativ în comisiile parlamentare de specialitate. Plenul reunit al Parlamentului se va întruni miercuri pentru îşi exprima votul de investire/ neinvestire al guvernului Cioloș.