CSM Călărași recunoaște că Hotel Sport a cazat la nunta fiicei directorului Chirilă pe nuntași, dansatori și cântăreți. DREPT LA REPLICĂ

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru CSM Călărași recunoaște că Hotel Sport a cazat la nunta fiicei directorului Chirilă pe nuntași, dansatori și cântăreți. DREPT LA REPLICĂ

Cazarea nuntașilor este posibilă la Hotel Sport. Pe cale de consecință și rromii pot să închireze hotelul minunat pentru nunțile lor minunate. Din cauză că este nevoie de bani pentru sportul de performanță…

În pamfletul nostru de ieri 13 06 2019 aflat la adresa https://atitudineadincalarasi.ro/hotel-sport-din-calarasi-folosit-pentru-cazare-la-nunta-familiei-chirila-de-ce-nu-pamflet/  nu s-au publicat informații veridice ci doar interpretări arbritare ale unor evenimente produse pe la Hotel Sport din Călărași aflat în administrarea Clubului sportiv municipal din Călărași. Informațiile au fost fictive, iar altele posibile sau de-a dreptul improbabile. Iată însă cum conducerea Clubului sportiv municipal recunoaște cum dl director Chirilă și-a cazat la hotelul sportivilor  familia, nuntașii, cântăreții și dansatorii la nunta fiicei acestuia la nunta minunată.

Aflăm că sărăcia mare a împins conducerea clubului la închirierea hotelului Sport la nuntași pentru obținerea unor sume de bani necesare finanțării performanței sportive de aici. Adică dacă până acum s-au pompat miliarde de lei de către Ministerul Sporturilor, Consiliul Județean sau Primăria Călărași, aceste sume nu au fost suficiente…Dreptul la replică este însoțit de unele greșeli gramaticale, fraze însoțite de semnul exclamării acolo unde nu ar fi fost nevoie, etc., greșeli care nu ne aparțin și pentru care ne cerem scuze. Articolul prezentat de CSM Călărași sub forma Dreptului la replică conține acuzarea Consiliului Județean, a conducerii acestuia cu aprecierea că fotbaliștii călărășeni sunt mercenari iar subsemnatul aș fi ziarist de casă al conducerii CJ… Cazarea familiei directorului Chirilă la nunta fiicei, a dansatorilor, cântăreților s-a realizat contracost. Iată DREPTUL LA REPLICĂ la pamflet…formulat sub forma unui articol de presă de CSM (poate declară performanță sportivă realizarea de articole de presă): 

 

                          Cine se cazeaza, dar nu plateste cazarea in Hotelul Sport?

                Hotelul Sport ,  este destinat, in principal,  cazarii gratuite a sportivilor Clubului  Sportiv Municipal Calarasi si contra-cost pentru alti sportivi si terti care vin in municipiul nostru.

Aceste mici venituri,  precum si cele obtinute din chirii terenuri si sali sportive proprii, sunt utilizate, conform legii,  pentru finantarea activitatii sportive a clubului, club care, nefiind finantat conform cerintelor marilor performante sportive, este nevoit sa caute si alte surse de finantare alternative.

In situatia de care pomeneste dl. Parloaga Marian, s-a achitat  contravaloarea serviciilor conform tarifelor existente. Ca atare nu este nimic imoral sau ilegal.

Cine a cerut, a folosit, dar refuza sa achite contravaloarea acestor servicii, sunt tot AFC Dunarea Calarasi si Consiliul Judetean Calarasi,  care au solicitat cazarea unor fotbalisti ai AFC Dunarea Calarasi si  a unor medici ai spitalului subordonat si nu au platit nici in ziua de azi contravaloarea serviciilor prestate, cu toate ca exista un contract cu Spitalul Calarasi pentru acele cazari si numeroase notificari de somare de plata. Informez ca, pe langa solicitarile/comanda scrise, de rezervare  cazare, dl. Presedinte Vasile Iliuta a spus ca daca spitalul nu va plati, promite ca va plati dumnealui din firmele dumnealui, din privat. Nu numai ca nu s-a tinut de cuvant, dar ma si ameninta si lucreaza prin Eduard Grama si altii ca el, si si-ar dori inlaturarea mea de la CSM Calarasi, club infiintat si dezvoltat de mine printr-o munca titanica! Se aude ca vor acest minihotel , pentru a muta fotbalistii mercenari ai Dunarii Calarasi. De ce nu le construiesc fotbalistilor un minihotel in stadion si vor sa-si insuseasca hotelul CSM Calarasi, nu intelegem? Poate stiti dumneavoastra, cititorii!

Intr-un final, vom recupera banii , conform legii. Pana acum nu am apelat la instantele de judecata, dar suntem obligati, tot conform legilor din Romania, s-o facem!!

Evident ca  aceste notificari, desi legale si obligatorii pentru noi, angajati ai clubului,  au fost considerate un afront  si o mare indrazneala din partea  Directorului CSM Calarasi. Ele au nemultumit pe maria sa Consiliul Judetean Calarasi care, se si considera stapan al hotelului  si  actioneaza cu toate mijoacele, foarte multe neortodoxe, sa si-l insuseasca, inclusiv prin defaimarea mea de catre Grama Eduard si ziaristii de casa.

Tin sa mentionez si ca eu nu fac politica uciunui partid ,singura mea politica fiind performanta sportiva si in aceasta situatie sunt obligat sa imi apar munca si rezultatele muncii mele!

Dupa ce ca, de  cand e la putere, in ultimii ani nu a alocat bani  pentru CSM Calarsi decat ceva resturi,  ramase de la fotbal, pentru  sprijinirea prestigioasei activitatii sportive a CSM Calarasi si nu  conform Legii 69/2000 a sportului, se leaga si de modestele noastre venituri din autofinantare.

Asadar aceasta este stirea adevarata pe care publicul trebuie sa o cunoasca!

Va informez de asemenea  dragi cititori ca, nu exista nicio cazare fictiva a sportivilor CSM Calarasi la Hotelul Sport sau oriunde altundeva in tara sau in lume!!

Am  transformat, cu sume derizorii dar enorm de multa munca de calitate in regie proprie,  o cladire in ruina, special abandonata ???, multi ani de zile, in care se adaposteau doar oamenii strazii, intr-o baza moderna, cu Centru de Canotaj, cu sala de forta, cu sauna, vestiare si dusuri cu apa calda pentru refacere, etc.. Centru de Canotaj a produs in micutul Calarasi,  15 medalii la Campionatele Europene si Mondiale, doar in 2018-2019, multe din ele din cel mai stralucitor aur.

In loc sa recunoasca munca noastra prin premierea sportivilor si antrenorilor, sa sustina participarea la calendarul competitional, acesti domni au un singur gand si o singura vointa, sa preia ca sa distruga un lucru bun facut dar care, nu la aduce beneficii directe.

Aceasta este situatia  adevarata, dragi cititori si iubitori de performante adevarate!

Abuzurile se vad cu ochiul liber si le fac altii decat cei pomeniti in articolul ce se vrea marea bomba a domnului Marian Parloaga,  unul din ziaristii de casa al conducerii CJ Calarasi.