CSM Călărași a calificat pe locul I, pentru Finala Campionatulului Mondial de canotaj pe sportiva Adriana Ailincăi. Aceasta mai face încă o dată mândri pe călărășeni

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru CSM Călărași a calificat pe locul I, pentru Finala Campionatulului Mondial de canotaj pe sportiva Adriana Ailincăi. Aceasta mai face încă o dată mândri pe călărășeni

Dumitru Chirilă: Adriana AILINCAI s-a clasat pe locul I in seriile calificarii la Finala Campionatului Mondial de Canotaj, aflat in derulare, de la Trakai-Lituania! Este sanatoasa, bine pregatita ( nivel crescut de incredere), foarte motivata si ne place sa credem ca este una dintre cele mai bune canotoare din lume.

În luna mai a.c. Adriana Ailincăi a mai obținut o medalie de aur pentru echipa României, la Campionatele europene de canotaj de la Krefeld – Germania. Ea a reușit atunci să se califice în finala de dublu rame și să o câștige. În acel campionat România a obținut 4 medalii de aur, 2 de argint s una de bronz calificându-se pe locul II la națiuni. Adriana Ailincăi a fost descoperită de antrenorii Daniel Bănățeanu și Eugen Suciu în Vaslui și face parte din CSM Călărași de la 13 ani. Este o mândrie pentru directorul CSM Călărași care o apreciază drept regina sportului călărășean și drept una dintre cele mai complete, cele mai desăvârșite sportive pe care le-a cunoscut…Adriana este un caracter minunat, un om foarte inteligent, care nu s-a plâns niciodată, este compatibilă cu efortul și a demonstrat de mică ce performanțe sportive poate obține., de prin clasa a 8-a devenind campioană națională de juniori. Visul Adrianei este acela de a reprezenta Călărașiul cu lotul național al României la Olimpiada de la Tokyo din 2020 – spunea Dumitru Chirilă.

Iată că visele ei se împlinesc iar  municipiul nostru, prezintă lumii întregi pe una dintre cele mai bune canotoare. Un motiv de mândrie pentru noi călărășenii. Încă un zâmbet pe care Dumitru Chirilă și echipa sa de la CSM Călărași ni-l aduce pe buze. Felicitări CSM Călărași! Bravo Adriana Ailincăi!