CSM Călărași lasă pradă degradării spațiile din stadionul județean. VIDEO

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru CSM Călărași lasă pradă degradării spațiile din stadionul județean. VIDEO

CSM și imaginea degradantă pe care o descoperim la Stadionul din mun. Călărași…

 VIDEO

Clădirea unde funcționează așa zisele vestiare și dușuri pentru cei cca. 100 copii din lotul de tineri fotbaliști ce activează la CSM Călărași a fost lăsată pradă degradării. După revoluție nu s-a făcut nici o investiție sau lucrare pentru  acești copii care fac parte din loturile de tineri din care sunt selecționați cei mai buni fotbaliști. Igrasia, mucegaiul, condensul au cuprins tavanele și pereții. Apa s-a infiltrat prin tavane, chiar dacă antrenorii au acoperit cu carton asfaltat așa zisele vestiare. Descoperim doar 2 dușuri oferite drept condiții sportivilor călărășeni. Curent electric nu există…

Sandu, fotbalist care a încântat pe călărășeni 16 ani evoluând la Celuloza, acum instructor sportiv ne arată imaginea de necrezut unde are depozitate sute de tricouri, încălțămintea sportivilor. Clădirea insalubră nu are nimic din ceea ce alte cluburi sportive le oferă la tineri – ne explică chiar tinerii. Sunt copii care au obținut rezultate remarcabile la competiții sportive naționale. Sunt copii care nu au condiții normale pentru a face un duș sau a se schimba după un antrenament.

Nu numai locația aceasta a fost lăsată pradă degradării de către CSM Călărași. Sala de box care a luat foc acum mulți ani zace în ruine, chiar dacă fostul primar vroia să construiască acolo un minihotel pentru tinerii sportivi. Locația unde cândva funcționa echipa de atletism este acum transformată în closet public.

Delăsarea o descoperim la tot pasul. Rable abandonate de zeci de ani stau nemișcate pe proprietatea CSM Călărași. Resturi de vegetație stau aruncate pe gardul terenului unde elevi se antrenează. Imaginea dezastrului oferită performanței sportive o redăm video dar și foto.

Ce pot descoperi cei ce vin la Călărași să asiste la o competiție sportivă? Multă mizerie, munți de gunoaie neridicate de mult timp. Până când?