Cristian Virgil Iorga / PNL Călărași: Dezvoltăm Călărașiul prin tehnologie…

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Cristian Virgil Iorga / PNL Călărași: Dezvoltăm Călărașiul prin tehnologie…

             CRISTIAN VIRGIL IORGA

                        43 de ani

       candidat PNL pentru Senatul României

 

“Dezvoltam Călărașiul prin tehnologie”

 

Cristian Virgil Iorga, născut în Oltenița, o figură nouă în politica autohtonă, licențiat al Universității Politehnice București, cu nota maximă, având o carieră de 18 ani în domeniul telecomunicațiilor, este propunerea PNL Călărași pentru poziția a doua la Senat.

Integru, serios, educat, provenind din mediul privat, este omul care și-a pus amprenta asupra fiecărui proiect la care a participat, implicându-se în dezvoltarea a două rețele de telecomunicații mobile din România și la construirea, de la zero, a unui centru de monitorizare și operare care deservește 8 țări europene.

Experiența profesională este susținută de peste 40 de cursuri de specializare, efectuate în țară și în străinătate, în domeniile transmisiunilor radio, IP networking, transmisiunilor prin fibră optică, anti-mită, managementului de proiecte, comunicare etc. Specialist recunoscut în domeniul său profesional, este formatorul multora dintre inginerii care lucrează în cel mai mare centru de monitorizare și operare din Estul Europei.

“Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice. Țelul este ca plata taxelor și impozitelor, completarea formularelor, depunerea declarațiilor către administrațiile publice, să se poată realiza fără deplasarea cetățeanului la respectivele instituții. Deasemenea, autoritățile publice trebuie să emită documente cu semnătură electronică, transmisibile online, care pot fi valabile fără clasicele ștampile și semnături.

Voi face demersuri pentru crearea cadrului legislativ, astfel încât marii operatori de telefonie mobilă să fie motivați să ofere acoperire 3G și 4G în toate localitățile, cu precădere în mediul rural și în zonele de periferie ale orașelor, unde sunt încă probleme.  Știu că în județul Călărași sunt cel puțin 3 localități unde nu este semnal în primărie, în școală și în dispensar.

Dezvoltarea României nu poate fi făcută fără energie. O Românie mai eficientă energetic, înseamnă o Românie cu facturi mai mici la utilități, cu surse mai puține de poluare.

Investițiile în infrastructura de digitalizare și eficientizare energetică a României sunt din categoria investițiilor care utilizează forță de muncă specializată, care generează noi locuri de muncă bine plătite. Astfel, tinerii călărașeni nu vor mai fi nevoiți să își părăsească județul, găsind aici locuri de muncă bine plătite, creându-se și premisele întoarcerii acasă a conaționalilor plecați la muncă în străinătate.”  – Cristian Virgil Iorgacandidat PNL pentru Senatul României.