Copiii ne mor de droguri, USR și Cioloș vor să legalizeze canabisul. PNL se opune cu 3 proiecte de lege. Iată cum…

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Copiii ne mor de droguri, USR și Cioloș vor să legalizeze canabisul. PNL se opune cu 3 proiecte de lege. Iată cum…

USR & foști parlamentari ajunși în tabăra lui Dacien Cioloș au o mare dorință: vor să legalizeze consumul zilnic a 3 grame de canabis.

În proiectul lor nu este clar dacă poți consuma 3 grame de canabis pe zi, o dată sau de mai multe ori. Aflăm despre complicitatea  Drulă & Dacien Cioloș … Aceștia nu au cerut parlamentarilor USR și Reper să ceară respingerea proiectului care legalizează consumul de droguri.

 

PNL a anunțat ca priorități legislative 3 proiecte de lege pentru combaterea traficului și consumului de droguri. Un proiect de lege se referă la înființarea Registrului traficanților de droguri, ca prevenție, pentru monitorizarea acestora. Urmează proiectul privind  legea “2 mai”, cu înăsprirea pedepselor pentru șoferii drogați. Liberalii mai cer în alt proiect de lege înființarea a 8 centre regionale de dezintoxicare, pentru consumatorii de droguri.

PSD  susține aceste proiecte de lege, dar și dezbaterea lor în procedura de urgență. La AUR nu există preocupare…În acest timp vârsta consumatorilor de droguri scade spre 12 ani. Drogurile sintetice  și substanțele psihotrope se vând și pe lângă școli ori baruri frecventate de elevi pentru sume și de …10 lei