Contrabanda cu pepeni și porumb pt. fiert poate fi oprită. Iată cum…

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Contrabanda cu pepeni și porumb pt. fiert poate fi oprită. Iată cum…

ACȚIUNE PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR ȘI VERIFICAREA ACTIVITĂȚILOR COMERCIALE CU PRODUSE AGROALIMENTARE

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Rutier, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Călărași și Direcției Agricole Județene Călărași au desfășurat, în ziua de 20 iulie 2017, o acțiune comună pe raza județului Călărași și un filtru rutier în localitatea Drajna din județul Călărași.

Acțiunea a vizat siguranța cetățenilor și asigurarea climatului de legalitate cu privire la desfășurarea activităților comerciale cu produse alimentare, în acest sens fiind efectuate verificări la societăți comerciale, sub aspectul legalității deținerii cantităților de cereale.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea neregulilor ce se pot comite în acest domeniu.

Oamenii legii au aplicat și sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală a amenzilor de peste 10.200 lei, pentru încălcarea obligațiilor legale de către operatorii de transport și conducătorii auto, constând în nerespectarea timpului de condus de către conducătorii de camioane care transportau cereale sau neprezentarea unor documente necesar a fi deținute pe timpul transportului.