Consiliul județean Călărași – locul de odihnă al aleșilor noștri?

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Consiliul județean Călărași – locul de odihnă al aleșilor noștri?

Ședința de astăzi a Consiliului județean a fost foarte încărcată, ea având aproape 26 de puncte pe ordinea de zi. Cele mai emoționante intervenții au fost firește ale pesediștilor Vârtejanu Liviu și Chiriță George, nemulțumiți de graba cu care se votează cheltuirea banului public fără a se face o documentare detaliată a consilierilor. Unii consilieri au aflat că nu au putut fi informați la timp deoarece cu vreo 4 ore înainte de ședință, datele au fost postate pe site – neavând timp să le consulte.

Chiar dacă era vremea prânzului, oboseala mare a cuprins repede sala, iar la minutul 19 unii au ațipit, bine mersi pe scaunele corect tapițate din sala Consiliului Județean. Trecerea timpului a fost pentru alții mai relaxantă, ocazie de a transmite SMS-uri sau de a consulta informații neprețuite de pe rețeaua de socializare facebook.

 

Minunea mare a venit la sfârșitul ședinței când consilierii nu știau a cui este șoseaua din incinta fostului Siderca – șosea care trebuia cumpărată cu câteva miliarde…Consilierii nu au reușit să afle de de Consiliul județean trebuie să cumpere o șosea de pe un teren ce le aparține, chiar dacă toată ședința au căutat șoseaua minunată pe Google

Ședința de Consiliu a fost una interesantă, chiar dacă aleșii îndeosebi de la PNL au preferat aplicațiile Android de pe telefoanele personale. VIDEO

Boala a cuprins întreaga sală de ședințe, ea fiind transmisă de la un consilier la altul sub forma dorinței de alungare a plictiselii prin telefoanele mobile. Nu te poți opune progresului, tehnologiei performante nici în sala de ședințe de la Consiliul județean. Astfel, folosirea îndelungată a telefonului pe sub masa de ședință a dus la adormirea celui ce îl butona, chiar în timp ce consilierul Vârtejanu cerea socoteală pentru banii cheltuiți directorilor din Consiliul Județean.
Aflați ce subiecte au discutat aleșii noștri din video următor…