Consiliul Județean Călărași este preocupat de o bună dotare pentru intervenții la situațiile de urgență

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Consiliul Județean Călărași este preocupat de o bună dotare pentru intervenții la situațiile de urgență

25 mai 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

privind semnarea actului adițional 1 al contractului de finanțare pentru achiziționarea de echipamente pentru situații de urgență.

 

La jumătatea lunii martie, Consiliul Județean Călărași încheia un contract, prin programul INTERREG România-Bulgaria, în valoare de 2 milioane euro  (buget alocat județului Călărași), în care instituția noastră figurează ca beneficiar 2, lider de proiect fiind partea bulgară din Polski-Trambesh.

Miercuri, 24 mai a.c., la sediul BRCT a fost semnat actul aditional 1 al acestui contract de finanțare care privește achiziționarea de echipamente pentru situații de urgență: sistem mobil de pompare a apei cu o valoare estimată de 250.000 euro și o macara de 60 de tone cu o valoare estimată de 450.000 euro.

Proiectul bulgarilor în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași are o valoare totală de 3.853.515 euro, iar pe lista activităților principale ale proiectului se află și organizarea de exerciții comune în domeniul situațiilor de urgență.

 

BIROUL DE PRESĂ