Consilierului Buzea Romeo i s-a violat corespondența. De către Primăria Călărași

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Consilierului Buzea Romeo i s-a violat corespondența. De către Primăria Călărași

Consilierul local Buzea Romeo a acuzat în Ședința de Consiliu din luna luna martie 2017 că la Primăria municipiului Călărași i s-a violat coresondența. Practic acesta a primit recomandata cu nr 57356 de la Autoritatea Națională de Reglementare a Serviciilor Comunitare – care i s-a adresat personal lui Buzea Romeo, în calitate de consilier al Consiliului local Călărași. Locația unde a primit plicul a fost acolo unde își desfășoară activitatea, adică la Consiliul local Călărași.

Plicul însă i s-a desfăcut, citit și i s-a dat și nr. de înregistrare adică 5766/13.02.2017 de către… Registratura Primăriei Călărași. Adică Primăria a mai înregistrat încă o dată acest document, culmea ca și când ea l-ar fi eliberat…Consilierul a pus la dispoziția presei documentele…

Revolta consilierului este mare… acesta arată cum Primăria a folosit documentul din plicul deschis ca probă într-un dosar din Instanță, într-o cauză ce nu avea legătură cu răspunsul primit prin așa zisa Poștă de consilier. Normal, și de drept Buzea așteaptă ca un procuror să se autosesiseze. Domnia Sa consideră că mai pot fi și alte cazuri de violare a corespondenței, ceea nu este normal într-un stat democratic.

P.S. Buzea Romeo este consilier ales în mun. Călărași din partea Partidului Dreptății Sociale. Are dese intervenții în ședințele de consiliu unde interpelează neregulile consttatate și cere respectarea legalității.