Consilierul județean PNL Călărași Chiriță George a introdus un amendament pentru bunăstarea cetățenilor. VIDEO & Document

3 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Consilierul județean PNL Călărași Chiriță George a introdus un amendament pentru bunăstarea cetățenilor. VIDEO & Document

În cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Călărași din 16 aprilie, președintele interimar deputatul Emil Dumitru a prezentat Amendamentul  introdus la proiectul de hotîrâre nr. 3 de către consilierul județean Chiriță George. Acesta consideră nedreaptă repartizarea sumelor din fondul constituit la dispoziția CJ în procent de 6% din impozitul pe venit ce urmează a fi încasat.

 VIDEO

Chiriță George a propus înlocuirea anexei 1 la proiectul de hotărâre cu o alta, care în opinia sa ar reprezenta o împărțire echilibrată la nivelul tuturor UAT-urilor din județul Călărași. El indică în expunerea de motive nevoia de susținere a programelor de dezvoltare locală la nivelul infrastructurii care trebuie să fie uniforme între localități alăturate, dar care unele nu au primit fonduri pentru a susține aceste programe. Mai arată despre susținerea cheltuielilor de funcționare care trebuie împărțite și acestea echilibrat.

Privind scopul final,consilierul județean PNL Chiriță George arată că acesta este bunăstarea tuturor cetățenilor din jud. Călărași care poate fi atins doar prin împărțirea sumelor de bani în mod echitabil. El a făcut referință la faptul că în anii precedențiaceastă repartizare echitabilă a funcționat în beneficiul cetățeanului și dezvoltării locale.