Consilierul Buzea și viceprimarul Ivanciu au descins în stația de autobuz de la fosta Siderca. Iată de ce…

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Consilierul Buzea și viceprimarul Ivanciu au descins în stația de autobuz de la fosta Siderca. Iată de ce…

Astăzi 08 mai 2018 consilierul local PDS Romeo Buzea l-a luat de mână pe viceprimarul Viorel Ivanciu (PNL) și au mers la stația terminală de autobuz de vizavi de Siderca. L-au luat ”martor” și pe directorul Direcției de specialitate din primărie ing. Gheorghe Marian. Ei nu au dorit să fie fotografiați.

 

Buzea Romeo: Vor vorbi faptele noastre, nu promitem nimic. Trebuie să demolăm OZN -ul ăsta de stație de autobuz care riscă ca la o furtună să cadă pe oameni sau autovehicule.

Viorel Ivanciu: Dl. primar nu a fost degeaba în Turcia. A vizitat stații terminale de transport public, a discutat cu proiectanții de acolo. Aici va fi o stație terminală de transport modern. Va integra parcări mari pentru autoturisme, transport local și de biciclete. Zona va fi reabilitată prin proiect european, veți vedea… Strategia de dezvoltare a municipiului este complexă, ea urmărește și un altfel de  transport local, urmărind și nevoia de mișcare cu bicicletele… Sănătate pentru călărășeni și mersul pe biciclete…Se doresc trotuare mai late pe strada București și semafoare pe străzile unde mai circulă autobuze. Piste de biciclete, stații de biciclete din fonduri europene…S-a definitivat strategia Primăriei de accesare a fondurilor europene suntem în graficul proiectului. Sunt sume foarte mari de bani pe care municipalitatea vrea să le cheltuiască cu utilitate pentru călărășeni, iar scopul nostru aici este să identificăm la fața locului care sunt cele mai bune variante de urmat, a spus Viorel Ivanciu.