Consiliera PSD arată pericolul care ne paște: țânțarii ”care înviază”

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Consiliera PSD arată pericolul care ne paște: țânțarii ”care înviază”

Ședința Consiliului local de astăzi 23 martie după ce s-a votat ordinea de zi, a fost întreruptă cu o intervenție neanunțată a consilierei PSD Balica Georgeta. Georgeta a fost propusă de către organizația de pensionari a PSD, iar intervenția ei de astăzi a prezentat urgență. Astfel dumneaei a întrerupt discuțiile privind nemulțumirile generate de repartiția locuințelor sociale cu ceva ”mai arzător”.
Georgeta:  Vreau să întreb aparatul Primăriei dacă licitația pentru țânțari nu s-a demarat… Deja sunt vii, au înviat. O să mă documentez la organe specializate, dar eu din ce cunosc pt că am făcut o licitație privitor la laptele praf, care nu putea să rămână la copiii județului, copiii mici pentru că nu s-a aprobat bugetul sau ceva… Deci, concluzionează Georgeta, este bine să vă documentați, pentru că degeaba se va da mai târziu, pentru că nu o să mai aivă nici un efect…asupra cum înviază ei... Video