Conducerea REBU Călărași rezolvă operativ problemele sesizate de cetățeni…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Conducerea REBU Călărași rezolvă operativ problemele sesizate de cetățeni…

Astăzi 1 nov. 2020, un grup de cetățeni s-au adresat prin redacția noastră conducerii REBU Călărași arătînd că în zona blocurilor G8-G9 tomberoanele metalice de gunoi nu au mai fost introduse în incinta amenajată și au fost amplasate pe zona pietonală. Din fotografii rezultă clar că tomberoanele cu pricina nu se pot ridica datorită faptului că intrarea este blocată cu autoturisme parcate acolo.

Răzvan Sauciuc, directorul zonal REBU Călărași  a verificat și dispus luarea unor măsuri imediate, inclusiv pentru a se preîntîmpina astfel de situații. Aflăm că și Primăria Călărași are obligații privind administrarea acestor locații, inclusiv pentru iluminarea zonelor, sancționarea prin agenții de poliție locală a celor care aruncă gunoiul unde vor. Mai aflăm că vor continua instalarea în municipiu de incinte inteligente pentru aruncarea deșeurilor menajere, cu acces prin cartelă. Acestea vor fi instalate de Primărie, întrucît REBU a instalat deja 2 astfel de spații – funcționale.

 

Încă o dată conducerea REBU face apel la cetățeni pentru a respecta normele de conviețuire socială privind depozitarea gunoiului, a resturilor menajere – astfel încât echipele REBU să poată avea acces la incintele cu această destinație.