Conducerea Centrală a Partidului Republican a inaugurat sediul organizației județene și a avut discuții cu republicanii din Călărași. VIDEO

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Conducerea Centrală a Partidului Republican a inaugurat sediul organizației județene și a avut discuții cu republicanii din Călărași. VIDEO

Președintele Partidului Republican Marian Cucșa, secretarul general Petre Ionel și secretarul general adjunct au onorat astăzi invitația președintelui organizației jud. Călărași Buricea Alexandru, vicepreședintelui Radu Marian și al președintelui org. municipale Călărași Ene Ion. Aceștia au prezentat orientarea politică a partidului, stategia acestuia  politică în alegerile care urmează, a răspuns unor întrebări venite din partea presei dar și a celor prezenți cu care au finalizat discuții importante despre starea economică și politică a României.

Discuțiile au vizat starea de sărăcie în care a fost adus poporul român, suferința la care sunt expuși românii, drama a milioane de români, majoritatea tineri obligați să emigreze în lipsa unui loc de muncă. Republicanii au descris despre preocupările lor de a înfrunta pe politicienii actuali predispuși la vânzarea țării, la înstrăinarea pe nimic a resurselor naturale, închiderea capacităților energetice sau de producție, bășcălia la care poporul român a trebuit să o suporte fără a fi primit în Schengen, umilința celor înșelați prin polițe de asigurare fără acoperire.

 VIDEO

Republicanii au indicat starea de degradare a municipiului și județului Călărași după atâtea administrații incapabile să acceseze fonduri pentru dezvoltare, cu referință la administrația liberală care a condus în ultimii 16 ani. S-a vorbit despre interesul poporului român de a fi reprezentat corect atât în parlament dar și în administrația locală ori centrală. Conducerea republicanilor a indicat responsabilitatea pe care românii o au pentru a asigura alegeri libere corecte prin care să li se asigure reprezentativitatea la toate nivelurile. Mai mult, s-a inoculat sentimentul prin care cei prezenți să poată fi mândri că sunt români deși în țara noastră domnește haosul după pandemie, secetă și suntem obligați să suportăm urmările unui război care nu este al nostru dar a afectat pe toți producătorii români de cereale.

 VIDEO

S-a făcut vorbire despre incapacitatea statului român de a se impune în fața autorităților europene cu exemple concrete privind canalul Bîstroe, importurile de cereale, lipsa de locuri de muncă și de respect a pensionarilor obligați să îndure nedreptățile. Scopul întâlnirii republicanilor a fost nu numai acela de a inaugura noul sediu ci și de a valida conducerea locală și județeană a partidului, de a identifica noi oameni care să aducă valoare partidului și pentru comunitățile locale pe care le pot reprezenta cu cinste la alegerile ce urmează în 2024.