De 1 aprilie, Ziua Păsărilor, Complexul de Agrement Zoo vă invită să vizitați Hala păsărilor exotice. ANUNȚ

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru De 1 aprilie, Ziua Păsărilor, Complexul de Agrement Zoo vă invită să vizitați Hala păsărilor exotice. ANUNȚ
Această hală a fost renovată cu susținerea Primăriei Municipiului Călărași la inițiativa doamnei director Blebea Valentina Georgiana. Hala găzduiește în prezent numeroase exemplare de păsări printre care se află papagali: Nimfă, Peruș, Micul Alexander, Marele Alexander, Călugăr, Amazon, dar si Turturica Diamant, Zebra Australiană și multe altele.
Lucrarea a fost finalizată în luna mai acum 2 ani, însă mutarea păsărilor a fost făcută treptat pentru a se putea adapta în noua casă. Echipa Complex Agrement Zoo Călărași a muncit din greu atât la realizarea unor noi căsuțe pentru păsări, cât și la crearea unui habitaclu pentru fiecare specie în parte. Astfel, păsările beneficiază de mai mult spațiu, iar vizitatorii le pot observa mult mai bine frumusețea penajului colorat.
Renovarea halei păsărilor exotice este unul dintre obiectivele propuse de conducerea Zoo Călărași și finalizate cu succes. Lucrurile frumoase se produc în timp, prin multe eforturi din partea întregii echipe. Așa ne dorim să ducem povestea Zoo mai departe! Cu gânduri bune îndreptate către comunitate.
Vă așteptăm să ne vizitați de astăzi luni 1 aprilie până duminică în intervalul orar 9:30-18:30! – se arată în comunicatul Complexului de Agrement Zoo Călărași.