Comercianții nomazi au venit la Zilele minunatului nostru municipiu. Zilele mun. VIDEO

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Comercianții nomazi au venit la Zilele minunatului nostru municipiu. Zilele mun. VIDEO

Zilele mun Călărași au adus primii comercianți nomazi în fața Primăriei. Ei au dormit acolo noaptea trecută…pentru ca să ocupe un loc pentru comerț, pentru a face fericiți pe călărășeni. Au aflat că porumbul fiert se află la mare căutare și au venit tocmai de la Alexandria. Azi a fost ultima zi când călărășenii au văzut spații verzi în centrul municipiului. Aflăm că azi 22 sept vor fi ocupate de corturi și rulote de autovehicule. Pe zonele verzi vom admira comercianții odihnindu-se. Nu au apărut nici acele celebre toalete așa zis ecologice în fața Primăriei astfel că este un mister unde se vor ușura zecile de comercianți și consumatori. Logica românească este simplă…se va escalada gardul Prefecturii unde bocheții îi așteaptă…Tot în curtea Prefecturii s-a amplasat și scena.

Un mister cum au fost cheltuiți banii publici pentru activitățile desfășurate…vreo 4 miliarde…Mister va rămâne și lipsa unei cișmele, a surselor de apă unde cetățenii se vor spăla pe mțini. Ca de obicei comercianții își vor aduce apă…de acasă. Că doar nu vor servi mici după ce s-au ușurat…fără să se spele. Mișto, nu?

La orele 07 îl găsim pe seful Poliției Locale Călărași, ing Anghel Daniel inspectând locația, verificând modul cum a fost blocată parcarea construită în parcarea Primăriei. Aflăm că acolo va funcționa o expoziție. Expoziția este un cuvânt des legată de reforma administrației Drăgulin. Se vrea expoziție peste tot…la fostul local al Postei…in turnul de apă…în cinematografele Orizont și Victoria, obiective care se află tot în ruină…
Un mod original de ocupare stradală a fost și solicitarea Primăriei către CJ de a își elibera parcarea proprietate de autovehicule…Urmează haosul produs de lipsa parcărilor, redirecționarea traficului auto, mirosurile de mici și cultură. Poliția locală este pregătită să preia ca de obicei înjurăturile celor nemulțumiți.