Comercianții de păsări și iepuri de la Piața Centrală îi transmit la primar că nu mai pupă votul lor. Iată de ce…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Comercianții de păsări și iepuri de la Piața Centrală îi transmit la primar că nu mai pupă votul lor. Iată de ce…

Acum 3 ani, la Piața Centrală Agroalimentară comercianții au fost uluiți de promisiunile celor care le cereau voturile. Cel mai mare cerșetor al voturilor a fost fostul și actualul primarn Daniel Drăgulin. Ne-a promis condiții civilizate de comerț, o nouă piață de păsări unde să ne putem valorifica animalele și păsările, așa cum avem tradiție în municipiu, spun comercianții. Nu numai că ne-au mințit dar ne-au și batjocorit, arată ei.

Au demolat locația unde la sfârșitul fiecărei săptămâni vindeam păsările, porumbeii…cu tot cu standurile betonate. Mai mult au menținut acea hotărâre de consiliu local nr 219 din 2008 prin care ni se interzice tradiția creșterii păsărilor în municipiu. Acum am fost evacuați pe trotuar, pe stradă spun comercianții revoltați. Pentru cei care comercializează coroane și flori a aprobat realizarea unor construcții în fața liceului Economic. Noi, nu suntem călărășeni? Nu plătim taxe și impozite? De ce suntem așa umiliți? Vin la noi numai să ne ceară voturile? Să nu mai aibe curajul ăsta…pentru că nu vom mai vota vreodată pe Drăgulin și partidul lui. Este suficient cât ne-au mințit, cât au promis nimic nu s-a realizat…spun oamenii amintind de starea jalnică a drumurilor în care își rup mașinile, despre mizeria din municipiul unde gunoaiele se ridică după bunul plac al REBU.