Com. Vlad Țepeș. Primarul Marian Iliuță obține finanțare pentru reabilitarea infrastructurii…

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Vlad Țepeș. Primarul Marian Iliuță obține finanțare pentru reabilitarea infrastructurii…
Ambițiile primarului Marian Iliuță acestea s-au concretizat prin asfaltarea mai multor străzi din cele două localități: Vlad Țepeș și Mihai Viteazul. Cele mai importante proiecte sunt însă în derulare și ne referim aici la lucrările de la pista de biciclete și anveloparea termică a unui corp al școlii, pentru că tereneul de sport l-am finalizat – arată Marian Iliuță. Proiectele noastre destinate asigurării bunelor condiții pentru educația preșcolarilor continuă în acest an prin construirea unei grădinițe cu 26 locuri. Construim această grădiniță prin P.N.R.R. componenta 15- Dezvoltarea serviciilor de educație timpurie complementară. Există ori posibilitatea construirii, ori a realizării din containere modulare. Firește că noi am aplicat pentru cea mai bună variantă tehnică – a arătat primarul Marian Iliuță.
Colaborarea cu Consiliul județean Călărași a fost benefică pentru pentru așternerea de asfalt pe  DJ 307A, în zona localității Vlad Țepeș, DJ 306 Cuza Vodă –Floroaica. După reparațiile asfaltice au continuat reparațiile drumurilor județene prin plombare, montare indicatoare, marcaje rutiere și cosire vegetație.
O prioritate este și finalizarea Sălii de sport cu 102 locuri în com. Vlad- Țepeș concură în acest an cu controalele inopinate efectuate de către Compania Națională de Investiții la multe alte obiective din județ. Sala de sport urmează a fi gata în luna septembrie acest an, dar executantul dovedește implicare odată cu venirea vremii favorabile lucrărilor. Alăturat sălii de sport descoperim și ambiția preotului din localitate de a construi Așezământul social/ capela din curtea bisericii.
Rezultatele muncii se văd cu ochiul liber și s-au concretizat  în asfaltarea mai multor străzi din Vlad Țepeș și Mihai Viteazul. Urmează alte străzi dar și începerea lucrărilor la pista de biciclete și anveloparea termică a unui corp al școlii, pentru că terenul de sport l-am finalizat – arată Marian Iliuță. Proiectele noastre destinate asigurării bunelor condiții pentru educația preșcolarilor continuă în acest an prin construirea unei grădinițe cu 26 locuri. Construim această grădiniță prin P.N.R.R. componenta 15- Dezvoltarea serviciilor de educație timpurie complementară. Există ori posibilitatea construirii, ori a realizării din containere modulare. Firește că noi am aplicat pentru cea mai bună variantă tehnică – a arătat primarul Marian Iliuță.