Com. Vlad – Țepeș. Căminul Cultural & Primăria au organizat o festivitate pentru copii. De Sf. Nicolae…

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Vlad – Țepeș. Căminul Cultural & Primăria au organizat o festivitate pentru copii. De Sf. Nicolae…
Preocupările consilierilor local social democrați din Vlad Țepeș și Mihai Viteazu s-au concretizat și în acest an în acordarea de pachete copiilor din cele două localități. Ziua de Sf. Nicolae a reunit mai mulți copii în Căminul Cultural unde membrii PSD au acordat pachete cu dulciuri copiilor. După ce trece ziua lui Moş Nicolae, copiii se pregătesc pentru încă o serie de cadouri aduse chiar de Moş Crăciun. Și pentru a-l primi așa cum se cuvine și pe bătrânelul Moș Crăciun, copiii  pregătesc, în această perioadă, poezii și cântece pe care i le vor spune moșului.
,,Conform tradiției, Moș Nicolae a trecut pe la noi și a lăsat cadouri dulci pentru cei mici.  Noi, social democrații  am distribuit mai multe pachete cu dulciuri. Cu această ocazie, Primăria  împreună cu Consiliul Local  urează La mulți ani! tuturor celor care astăzi își serbează ziua onomastică”, au declarat reprezentanții Primăriei Vlad Țepeș..