Com. Unirea are în continuare primar din partea PSD. Belu Florian a depus jurământul. VIDEO

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Unirea are în continuare primar din partea PSD. Belu Florian a depus jurământul. VIDEO

Astăzi 7 iulie, Ședința Consiliului local din com. Unirea a avut pe ordinea de zi investirea ca primar a lui Belu Florian ( PSD). Prefectul județului, George Iacob a dat citire Sentinței judecătorești de validare a rezultatelor la alegerile parțiale recente, după care Belu Florian a depus cu mâna pe Biblie jurământul, primind eșarfa de primar al comunei.

La eveniment au participat președintele PSD Călărași, subsecretar de Stat dr. Pandea Ciprian, vicepreședintele PSD Călărași ing. Chiriță George, președintele PSD mun. Călărași, ing. Marius Dulce, directorul APIA Stoia Florin, Directorul OPC Pascu Ifrim, consilierul județean Nuțu Marcel. Din partea Consiliului județean a participat vicepreședintele Barbu Valentin – secretar al organizației județene a PNL. În Sala Căminului Cultural au participat numeroși membri ai PSD, directori de Instituții locale dar și cetățeni, care și-au felicitat primarul nou ales tot din partea PSD. Belu Florian a obținut un procent de 67,81% voturi, respectiv cel mai bun rezultat din istorie, comuna Unirea având o puternică organizație condusă de fostul primar Olteanu Anghel. Proiectele lui Belu Florian adresate locuitorilor dar și modul în care aceștia îl apreciază pe OMUL Belu Florian, pot fi consultate și pe link.