Com. Modelu. Ginerele l-a denunțat pe concubinul soacrei pentru că a agresat-o. Agresorul a fost săltat…

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Modelu. Ginerele l-a denunțat pe concubinul soacrei pentru că a agresat-o. Agresorul a fost săltat…
Bărbat reținut pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie
 
La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 16:07, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că soacra sa a fost agresată de concubinul acesteia.
În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că, în jurul orei 14:00, femeia de 69 de ani, în timp ce se afla la domiciliul comun din Modelu, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovită cu pumnii în zona feței și a membrelor inferioare de către concubinul său, de 56 de ani.
 În jurul orei 15:00, bărbatul ar fi luat o farfurie pe care i-ar fi aruncat-o femeii în zona feței, după care i-ar fi tras cerceii din ureche, provocându-i leziuni.
Aceasta a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Totodată, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit că există risc pentru viața, integritatea corporală sau libertatea persoanei, dar aceasta s-a opus emiterii ordinului de protecție provizoriu.
 În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.
foto orientativă: glasul sucevei.ro