Com. Mânăstirea. Primarul Iancu Mugurel continuă lucrările de canalizare. Ce spun oamenii…VIDEO

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Mânăstirea. Primarul Iancu Mugurel continuă lucrările de canalizare. Ce spun oamenii…VIDEO

Canalizarea pentru toate locuințele din com. Mânăstirea nu a fost doar o promisiune electorală a primarului PSD Iancu Marian Mugurel. Realizată doar pentru o parte a localității, lucrările sunt continuate în acest an.  Astfel lucrările sunt contractate legal și este asigurată finanțată executarea acestora. Realizarea canalizării era un lucru important pentru dezvoltarea localităților după proiectele de alimentare cu apă ale satelor Coconi, Sultana și Mănăstirea.

Cetățenii sunt mulțumiți de utilitatea lucrărilor, de faptul că vor renunța la acele fose septice care trebuiau vidanjate și îl apreciază pe primarul Iancu Mugurel pentru ambiția de a face lucruri bune pentru ei. După realizarea lucrărilor toate străzile vor fi aduse de către executant la starea inițială. Vom efectua lucrări de nivelare și compactare pentru că urmează asfaltarea a 44 km. străzi – ne comunică responsabili din primăria Mânăstirea. Ce spun oamenii?

 VIDEO

Primar Iancu Mugurel: Am beneficiat de finanțare  prin proiectul de dezvoltare rurală, Guvernul României și Banca Mondială sprijinind dezvoltarea localităților noastre fie dacă ne referim la alimentarea cu apă sau la pietruirea drumurilor de pământ cu macadam semipenetrat. Pentru efectuarea lucrărilor de canalizare constructorul are acum toate materialele necesare și va putea termina în maximum 3 luni lucrările. Firește că după canalizare urmează logic realizarea Stației de epurare a apelor uzate și de efectuare a racordurilor cu canalizarea și pentru deversarea apelor uzate reciclate.