Com. Independența. Primarul Gabi Rădulescu s-a ținut de cuvânt. CSS Călărași are un nou teren de baseball…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Independența. Primarul Gabi Rădulescu s-a ținut de cuvânt. CSS Călărași are un nou teren de baseball…
Ambițiile primarului com. Independența, ing. Gabriel Rădulescu s-au îndreptat încă de la începutul mandatului în creșterea calității vieții. A identificat două linii de urmat: investițiile în educație și investițiile în infrastructură. În timp ce investițiile din infrastructură urmează a oferi servicii/ utilități respectiv apă și canalizare care vor transforma satul românesc în sat european, investițiile în educație sunt pe termen lung. 
Astfel, primarul Rădulescu a finalizat sala de sport din curtea școlii generale Independența – o lucrare de care se bucură toți tinerii. Pe masa acestuia se află realizarea unui cămin cultural modern în Independența în locul celui degradat. O ambiție este darea în administrarea C.S.S. Călărași a două hectare teren din domeniul privat al comunei / prin grija familiei sale – administrare pe o perioadă de 20 ani – cu posibilitatea prelungirii. Totul  pentru practicarea baseballului și a softballului. 
Locația va permite amenajarea unei baze sportive  pentru organizarea de antrenamente și competiții naționale și internaționale. Baza sportivă este o altă ambiție a primarului Rădulescu. Lucrările la aceasta ar trebui să înceapă în 36 luni de la predarea terenului – ce va avea loc în 30 zile. De menționat acordul de parteneriat între Consiliul local, Federația de baseball și softball și CSS Călărași pentru promovarea sportului, semnată în martie 2023.