Com. Ciocănești. Primarul Dan Velicu a început lucrările la terenul de sport din Smârdan

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Ciocănești. Primarul Dan Velicu a început lucrările la terenul de sport din Smârdan
În scurt timp se vor finaliza lucrările de amenajare a unui teren de minifotbal cu gazon sintetic în incinta Școlii Smardan. Se dorește ca acesta să poată fi transformat  chiar într-un teren multifuncțional ce va fi accesibil copiilor care doresc să desfășoare activități în aer liber.
Prin amenajarea terenului de minifotbal se urmărește o creștere a nivelului de educație, socializare si a stării de sănătate a tuturor prin practicarea sportului!
Privind investițiile în sport și creșterea calității educației tinerei generații, cel mai mare proiect este realizarea unei săli de sport în curtea școlii generale nr. 1 din com. Ciocănești, un obiectiv finalizabil în acest an.
Investițiile în sport s-au reconfirmat prin performanța dovedită de tineri, prin diplome fruntașe la întrecerile sportive și trofee aduse acasă.

Dan Velicu: Competiția campionatul național U15 s-a încheiat astăzi la Călărași cu un număr de 662 de sportivi iar clubul A.C.S micul luptător obținănd medalie de argint și medalie de bronz.
Pe aceasta cale mulțumesc federației romăne de lupte, membrilor federației
Domnului Basfalion, Primăriei și consiliului Călărași și cu mult respect domnului Iulian Vasile… Mulțumesc din suflet tuturor și nu în ultimul rând domnului Primar din Ciocanesti și Domnului Primar din Dragoș Vodă pentru ajutorul acordat de a promova sportului în județul Călărași.