Com. Borcea. Nedelcu Pațurcă Aniel, primarul care toarnă 8 km. de asfalt pe câmp. Pe bani europeni…

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Borcea. Nedelcu Pațurcă Aniel, primarul care toarnă 8 km. de asfalt pe câmp. Pe bani europeni…

Primarul Nedelcu Pațurcă Aniel este frunțaș printre primarii din județ prin realizarea unor probleme importante, destinate comunității. Com Borcea este renumită prin cartierul de tineri unde în mandatul actualului primar s-au acordat terenuri și realizat peste 200 locuințe. Tot cartierul este asfaltat. Acum asfaltăm pe câmp. Nu o facem întâmplător ci pentru a veni în sprijinul fermierilor noștri. Proiectul este realizat prin fonduri europene prin AFIR și se desfășoară pe 8 km. Terenul a fost decopertat, compactat. Urmăm procedurile pentru ca acesta să suporte greutatea mare a utilajelor agricole și să nu se surpe sub greutatea acestora. 

Lucrarea se face cu răspundere și lucrăm din luna mai la el. Am înălțat terenul 1 metru o jumătate de metru pentru a nu intra apa și eroda terasamentul. Lucrarea va deservi aproximativ 600 hectare teren pentru 12 fermieri. Aceștia încarcă TIR-urile direct de pe asfalt din parcări speciale. Descărcăm traficul de pe drumul județean și legăm drumul național de cel județean. Utilajele agricole nu vor mai murdări drumurile publice. Drumul agricol dintre tarlale este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de primar realizate în mediul rural pentru o infrastructură modernă, eficientă fermierilor… a arătat primarul com. Borcea, ing. Nedelcu Pațurcă Aniel.