Com. Borcea. Primarul Nedelcu Pațurcă Aniel a anunțat racordarea localității la rețeaua națională de gaze naturale

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Borcea. Primarul Nedelcu Pațurcă Aniel a anunțat racordarea localității la rețeaua națională de gaze naturale
 Primar Nedelcu Pațurcă Aniel: Astăzi, cu mare bucurie, vă informez că astrele s-au așezat în favoarea comunei Borcea deoarece întotdeauna oamenii serioși, bine pregătiti profesional și perseverenți reușesc în viață.
Începând de astăzi, Transgazul racordează comuna noastră la rețeaua națională de gaze naturale. Ultima și poate cea mai importantă etapă a proiectului de gaze este atunci când distribuitorul de gaze (alimentează) construiește stația de distribuție cu gaz și începe branșarea cu gaz a populației.
În această etapă a proiectului finanțat prin Anghel Saligny, vreau sa facem o remarcă: Borcea este cea mai avansată comună și prima la nivel național care aduce gazul natural în satul românesc finanțat prin acest proiect de înființare a rețelei de gaze( rețea de gaze nou înființată în comunele si satele din România). Dumnezeu să ocrotească comuna Borcea și pe borcenii mei dragi!!!