Com. Borcea: Cu încredere în Dumnezeu și multă muncă, primarul Nedelcu Pațurcă Aniel își finalizează proiectele.

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Com. Borcea: Cu încredere în Dumnezeu și multă muncă, primarul Nedelcu Pațurcă Aniel își finalizează proiectele.

În curând primarul Nedelcu Pațurcă Aniel nu mai are ce asfalta…com. Borcea și satul Pietroiu au fost scoase din noroi

Nu este ușor pentru un primar ca să își finalizeze proiectele și să onoreze tot ce a promis atunci, în campania electorală ca să fie ales, cetățenilor. Se poate afirma că la Borcea, primarul Nedelcu Teodor Pațurcă Aniel și-a onorat toate promisiunile făcute. Mai mult a realizat un stadion modern, o piață agroalimentară nouă, a reabilitat școlile. Localitățile curate, salubrizate, asfaltate te îndeamnă să te muți aici. Descoperi mulți gospodari dar și un primar care îi reprezintă…

 

În Borcea ar mai fi de asfaltat în cimitir și pe malul apei. Promisiunile lui Aniel au devenit fapte…

 

Săptămâna aceasta, Aniel a finalizat asfaltarea acelor drumuri de fundătură, ale acelor străzi de 50-100 metri lungime ce au mai rămas de asfaltat. Comuna Borcea și satul Pietroiu sunt asfaltate 100%. Este una dintre cele mai mari ambiții pentru un primar, ca să spui că ai toate străzile asfaltate, și că asta ai făcut tu și echipa ta de oameni tineri, devotați dezvoltării localității. Aniel este printre primari fruntași din județ, cel mai tânăr dintre aceștia dar și cel mai ambițios. Pentru că nu mulți primari pot spune asta, anume că nu mai au ce asfalta. O asfaltare corectă presupune respectarea tehnologiei lucrărilor de construcții și realizarea lor conform graficelor. Pentru primarul din Borcea, licențiat în inginerie la Politehnica București  dar și în matematică – informatică, meseria de primar nu are taine. Ea impune precizie matematică și meticulozitate inginerească. Ceva care rezultă ușor din calitatea lucrărilor ce s-au executat…

Vorbele primarului Nedelcu Pațurcă Aniel devin fapte. La Borcea și Pietroiu…

Nedelcu Aniel PațurcăSă dea Dumnezeu să fim sănătoși, să trecem cu bine peste această perioadă grea, pentru noi toți, și să revenim la cursul normal  al vieții, așa cum era înainte de a ne izola preventiv. Sunt alături de cetățenii comunei Borcea, indiferent de situația prin care trecem, au în mine un om de nădejde, care îi susține, permanent. Pot apela oricând cu încredere, pentru a-i ajuta cu tot ce este posibil. Ne continuăm proiectele. Ele sunt destinate oamenilor, și sunt rezultate din comunicarea cu aceștia.

Ultimele porțiuni de străzi sunt asfaltate la Borcea și Pietroiu

Secretul primarului din Borcea este munca și consultarea cetățenilor

Nedelcu Aniel Pațurcă: Am promis și voi realiza iluminatul pubic modern în toate cătunele noastre. Dar cel mai important proiect este cel de introducere a gazelor naturale. Este un proiect finalizabil, cu documentația aprobată – care are prioritate pentru mine ca primar acum, dar și în mandatul ce va urma. Cel mai important este însă atenția pe care trebuie să o dăm cetățeanului și de aceea ne gândim la proiecte destinate sănătății acestuia. Consultarea publică este cea mai importantă, și un obiectiv poate fi reabilitarea unor clădiri, construirea unui dispensar modern cu farmacie, cu stomatologie. Am fost ales ca primar de către cetățeni, și voi continua să îmi stabilesc prioritățile de urmat numai prin discuții cu aceștia.

Atât eu, cât și echipa mea din Primăria Borcea suntem receptivi oricăror propuneri ce vin de la cetățeni, pentru dezvoltarea localităților noastre. Mulți mă cunosc și știu ce fel de om sunt. Faptele îl definesc pe om și nu vorbele. Iar când pui suflet în ceea ce faci, Dumnezeu te ajută! – a încheiat primarul com. Borcea, Nedelcu Teodor Aniel Pațurcă.