CJCC vă invită pe 7 aprilie 2019, începând cu ora 18:00, la spectacolul ”Sforăie… în locul meu” de Mihai Dobre

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru CJCC vă invită pe 7 aprilie 2019, începând cu ora 18:00, la spectacolul ”Sforăie… în locul meu” de Mihai Dobre

 

Trupa de teatru „Trepte” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași – Sala ”Barbu Știrbei” – vă așteaptă în data de 7 aprilie 2019, începând cu ora 18:00, la spectacolul ”Sforăie… în locul meu” de Mihai Dobre.

Evenimentul teatral ”Sforăie… în locul meu”, în regia lui Ștefan Nițu, este o premieră pe scena călărășeană și are ca scop strângerea de fonduri pentru Asociația Pacienților Oncologici Călărași.

Tichetele se pot obţine de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași sau de la actorii trupei, donând suma de 20 de lei.

Din distribuţia piesei fac parte: Chirvătuță: Antonio Tilică; Horia Ciubuc: Cosmin Andrian; Adela Ciubuc: Alexandra Culea; Mişu Mateescu: Răzvan Banescu; Paraschiva: Claudia Gabriela; Mircea Ciubuc: Andrei Barz; Ulpia: Andreea Dragomir/ Claudia Denisa; Costel: Seinu Iulian/Costa Varghida; Moașa Vanghelina: Nicoleta Deacu.

 

        MANAGER,

Mihaela PETROVICI

 

Întocmit,

Elena Mitache