CJ., Prefectura și Primăria Călărași organizează Raly Raid, o competiție a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv

4 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru CJ., Prefectura și Primăria Călărași organizează Raly Raid, o competiție a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv
În perioada 23-25 aprilie 2021 se va desfăşura la Călăraşi prima ediţie a competiţiei sportive de Rally Raid, inclusă în calendarul pe 2021 al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, sub denumirea „Cupa Călăraşi”.
🏁 Competiţia, care se va derula pe un traseu de aproximativ 300 de km pe raza judeţului Călăraşi, este organizată de Clubul Baja500 Romania, beneficiind de susţinerea Consiliului Judeţean Călăraşi, a Primăriei Municipiului Călăraşi şi a Instituţiei Prefectului – Județul Călăraşi.
🚦Evenimentul de deschidere va avea loc vineri, 23 aprilie, iar startul de concurs se va da, sâmbătă, 24 aprilie ora 08:00, de pe platoul din faţa CJCC Călăraşi.
🎖Festivitatea de premiere va avea loc pe 24 aprilie, începând cu ora 20:00 în locaţia Balta Milotina iar câştigătorii vor primi premii însemnând trofee, medalii, diplome şi tricouri personalizate.