CJ felicită pompierii de ziua lor. Primăria Călărași nu a participat la eveniment. I.S.U. Călărași de Ziua Pompierului. VIDEO

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru CJ felicită pompierii de ziua lor. Primăria Călărași nu a participat la eveniment. I.S.U. Călărași de Ziua Pompierului. VIDEO

De Ziua Pompierului, primul adjunct al inspectorului șef de la I.S.U. Călărași – maior Cîmpeanu Iulian a dat citire astăzi Ordinului de Zi privind avansarea unor cadre militare înainte de termen, de felicitare și acordare a unor mulțumiri cadrelor militare care s-au afirmat în activitatea profesională. Au fost acordate diplome și medalii membrilor echipelor participante la concursuri naționale, care au situat și în acest an ISU Călărași pe podiumul celor fruntași de țară.

La eveniment au participat Instituții partenere ISU la misiunile care vin în sprijinul salvării de vieți, cum ar fi Jandarmeria și Poliția dar și conducerea Consiliului Județean Călărași, care prin Vasile Iliuță a contribuit la dotarea logistică cu echipamente necesare bunei executări a misiunilor, prin aplicarea în diferite Proiecte. Încă o dată CJ a demonstrat că este aproape de oameni prin participarea la ziua salvatorilor de vieți, a celor ce sting incendiile, salvează populația din incendii, inundații și evacuează bunurile.

La 169 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, dată la care faptele eroice ale pompierilor au intrat în istorie,președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a transmis mesajul instituției cu ocazia acestei zile și a felicitat pompierii Inspectoratului Județean de Urgență “Barbu Știrbei”. La eveniment nu a participat nimeni de la Primăria Călărași.

Plt. adj. Oloianu Doru a prezentat date tehnice despre proba la motopompă, una dintre cea mai grea probe la concursurile naționale de profesinniști ai ISU, care îi diferențiază pe pompierii din Călărași de mulți alții.