Ciucă dorește ca alegerile prezidențiale să fie amânate în decembrie. Iată de ce…

4 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Ciucă dorește ca alegerile prezidențiale să fie amânate în decembrie. Iată de ce…

Nicolae Ciucă: ”un pic de smerenie trebuie să existe când vorbim despre alții” …

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat  că motivul pentru care PNL pune în discuție decizia inițială de organizare în septembrie a alegerilor prezidențiale e suprapunerea peste începerea anului școlar.

”Tot ce se va decide vizavi de data alegerilor se va decide în coaliție. Când vine vorba de decizii luate la acest nivel nu cred că trebuie să vorbim de șmecherii. Nu am avut niciodată un astfel de comportament. Problema venită din feedbackul și analiza șefilor de secții de vot arată că s-ar suprapune peste începerea anului școlar”, a spus Ciucă, care a continuat…”Va trebuie decisă în coaliție și vom sta de vorbă cu premierul, nu va fi nici un fel de problemă. Suntem pregătiți să participăm la alegerile prezidențiale în conformitate cu calendarul stabilit de guvern”, a mai spus Ciucă.

 Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că nu va accepta mutarea alegerilor prezidențiale din septembrie în decembrie. Ciolacu a spus că datele 15-29 septembrie au fost deja agreate în coaliția PSD-PNL.