Circ la alegerea cetățenilor de onoare ai municipiului

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Circ la alegerea cetățenilor de onoare ai municipiului

La ședința Consiliului local Călărași din 30.01.2017 consilierul Dragu Nicolae a propus ca la 2 cetățeni să li se acorde titlul de cetățean de onoare al municipiului Călărași. S-a dorit acordarea acestui titlu dlui MUŞAT CONSTANTIN și a dlui col. (rtg.) DUMITRU MARDARE.
Din motive necunoscute domniile lor nu au putut fi prezente. Aceasta dar și lipsa unei informări privind activitatea celor 2 cetățeni propuși au nemulțumit grupul PSD, care a răbufnit prin consiliera Mândruțescu Silvia. Pentru acordarea titlului fiecare dintre cei propuși aveau nevoie de 2/3 voturi favorabile din numărul total de consilieri. Din primul tur de vot secret nu a obținut nici unul aceste voturi. S-a votat repetarea votului… Nici la a doua votare secretă nu s-a obținut numărul de voturi necesar. Consilierul Dragu nemulțumit: V-am scos din mizerie…Ați umilit acești oameni… minutul 09.40. Video.

Aritmetica este dificilă pentru unii aleși.  Nealegerea lui Marius Dulce în Comisia de la Ecoaqua pentru o diferență de 1 vot a dat naștere la alte contestații.

Nicolae Dragu: Avem nevoie de Spital

Un moment de fericire în pauza dintre voturi…