Senatorul Ciprian Pandea și secretarul general adjunct al Guvernului Mircea Abrudean au adus informații importante pentru primarii călărășeni. Dezvoltarea Călărașiului continuă!

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Senatorul Ciprian Pandea și secretarul general adjunct al Guvernului Mircea Abrudean au adus informații importante pentru primarii călărășeni. Dezvoltarea Călărașiului continuă!
Întâlnirea președintelui PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea cu primarii din județul Călărași și conducerea Consiliului Județean Călărași de astăzi 25 august 2021, a demonstrat încă o dată maturitatea politică de care actuala conducere a PNL Călărași dă dovadă, pentru a asigura fără a ține seama de interesul politic, ci doar de cel al cetățenilor – pentru a asigura dezvoltarea județului nostru. Senatorul călărășenilor, Ciprian Pandea a fost apreciat deopotrivă de primarii PNL cât și de cei PSD în prezentarea oportunităților de finanțare acordate de guvernul Cîțu și pentru județul Călărași. Finanțarea proiectelor de introducere a gazelor naturale în localități, de extindere a rețelelor de apă și canalizare sunt doar câteva exemple de proiecte care vor aduce cu siguranță dezvoltare județului nostru…
Senator Ciprian Pandea: Ne dorim cu toții ca în următorii ani, în fiecare localitate din județul Călărași, să nu mai avem drumuri de pământ sau de piatră, să avem sisteme de alimentare cu apă și canalizare funcționale și eficiente, pe scurt ne dorim ca traiul călărășenilor să fie unul mai bun.
Iar dezvoltarea înseamnă investiții publice, multe dintre acestea urmând a fi asigurate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, ce va fi lansat în jurul datei de 15 septembrie, așa cum colegul meu Mircea Abrudean, secretarul general adjunct al Guvernului, a anunțat astăzi la Călărași, într-o întâlnire la care au participat edilii călărășeni, conducerea Prefecturii și a Consiliului Județean Călărași.
Mulțumesc, Mircea Abrudean, pentru informațiile importante pe care le-ai adus astăzi la Călărași și pentru profesionalism. Primarii călărășeni, indiferent de culoarea politică, vor fi pregătiți cu proiecte bune pentru obținerea de finanțări atât prin PNI “Anghel Saligny”, cât și pe CNI sau pe PNRR…a încheiat senatorul Ciprian Pandea.