Ciprian Pandea/ PNL Călărași dă o veste bună celor din cart. Măgureni: va beneficia de finanțare pentru asfaltare…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Ciprian Pandea/ PNL Călărași dă o veste bună celor din cart. Măgureni: va beneficia de finanțare pentru asfaltare…

Ciprian Pandea: cu siguranță cartierul Măgureni din municipiul Călărași se va afla printre proiectele finanțate…

Redacția Atitudinea din Călărași a prezentat dlui senator Ciprian Pandea, strigătul locuitorilor din cart. Măgureni auzit atunci când primarul Marius Dulce s-a întâlnit cu ei pentru a repara terenul surpat după lucrările de canalizare efectuate recent. Pentru asfaltare Primăria Călărași a făcut tot ce este necesar – a spus primarul PSD Marius Dulce cetățenilor. Am depus documentația necesară finanțării pentru a asfalta nu numai acest cartier ci și cartierul Mircea Vodă. Am făcut ca primar de două ori apel la conducerea PNL Călărași pentru a ne ajuta și pe noi, municipiul Călărași cu un ajutor de urgență, ori pentru a beneficia de bani pentru dezvoltare. Aștept de la dl senator Pandea să se implice și pentru dezvoltarea municipiului așa cum a demonstrat că s-a implicat pentru dezvoltarea altor localități, fără a ține cont de dezvoltarea politică a primarilor. Cetățenilor nu le pasă cine asfaltează cartierul, ei vor să iasă din noroaie. Avem nevoie de finanțare și de aceea aștept ajutorul dat de la guvern…a spus primarul Marius Dulce.

Marius Dulce a arătat că și alte străzi așteaptă asfaltarea și a depus documentația în acest lucru. Este vorba de str Mihail Kogălniceanu, bdul 1 Mai, dar și de ansamblul de străzi Slobozia- Republicii – Eroilor.

Ciprian Pandea a fost receptiv solicitării cetățenilor și le-a transmis un răspuns încurajator. El nu a uitat problemele municipiului. Iată ce a spus despre finanțarea asfaltării cartierului Măgureni din municipiul Călărași prin PNI Anghel Saligny:

Senator Ciprian Pandea: În data de 8 noiembrie se va încheia perioada de depunere a proiectelor pe Anghel Saligny, probabil că în decurs de o lună ministrul Dezvoltării va emite ordinul privind finanțarea proiectelor și cu siguranță cartierul Măgureni din municipiul Călărași se va afla printre proiectele finanțate.