Ciocănești. Primarul Velicu Dan și proiectul construcției unei săli de sport…VIDEO

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Ciocănești. Primarul Velicu Dan și proiectul construcției unei săli de sport…VIDEO

Vizita la primăria Ciocănești l-a găsit aplecat asupra unor documentații, schițe pe primarul Velicu Dan. Proiectele sale sunt nu numai pe hârtie. S-a început lucrarea de extindere a iluminatului public stradal și pietonal pe cei 910 stâlpi, prin ordinul de începere a lucrărilor. Comuna este implicată într-un important program de extindere alimentare rețea de apă, modernizare străzi și iluminat în toată comuna, inclusiv străzile secundare. Velicu Dan a promis că nu vor fi diferențe între condițiile oferite locuitorilor de la periferie față de cei ce locuiesc în centrul localității.

 VIDEO

Velicu Dan: Ieri am fost la București la CNI pentru a ne aproba construirea unei săli de sport. Este o sală mai atipică care va fi destinată elevilor care acum se deplasează la altă școală pentru a face orele de pregătire sportivă. Este o situație anormală și vrem să constuim pentru școala principală din localitate o sală de sport modernă. Lucrarea este condiționată de spațiul existent în curtea școlii care trebuie să asigure accesul elevilor dar și alte funcționalități spune primarul care se consultă pentru amplasamentul unor grupuri sanitare…Avem multe proiecte dar ne trebuie asigurată cofinanțarea. Contăm pe ajutorul pe care ni-l va da Consiliul Județean pentru că se întrevede un buget sărac acordat localităților, redus cu cca. 50% față de anul trecut.