Ciocănești/ primar Dan Velicu: Am finalizat grădinița din Ciocănești, în curând facem recepția… VIDEO

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Ciocănești/ primar Dan Velicu: Am finalizat grădinița din Ciocănești, în curând facem recepția… VIDEO

Pe primarul PSD al com. Ciocănești, ing. Dan Velicu, l-am găsit ca de obicei preocupat de analiza stadiului proietelor din localitate. Dan Velicu: Un angajament făcut locuitorilor a fost și construirea lângă Stația de carburant a unei grădinițe cu trei clase de copii. Locația generoasă mai are o sală de joacă, spații didactice și o sală de mese pentru cei mici ni se explică.

 VIDEO

Vom face în cca. 2 săptămâni recepția grădiniței și ne-ar bucura ridicarea restricțiilor impuse de pandemie pentru ca aceasta să fie funcțională. Vom profita și ne obligăm să realizăm acolo un parc cu un loc de joacă pentru cei mici. Regândim și împrejmuirea pentru ca locația să fie sigură. În paralel lucrăm la un alt proiect destinat elevilor și anume la sala de sport. Ne preocupă sănătatea și educația tinerei generații, viitorul comunei noastre – a încheiat ing. Dan Velicu, primarul com. Ciocănești.