CFR a dăruit călătorilor un corn cu ciocolată. Pentru o întârziere de 13 ore…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru CFR a dăruit călătorilor un corn cu ciocolată. Pentru o întârziere de 13 ore…

 Minunata companie care mai asigură transportul pe căile ferate din România, CFR călători nu încetează să ne uimească… Aflăm cât de recunoscători au fost pentru trenul care nu se știe când ajunge la destinație. Dar călătorii care au stat aproape 30 de ore în tren au ajuns, în sfârșit, la destinație. Trenul Mangalia-Constanța a avut o întârziere istorică din cauza unui mecanic bețivan la Fetești, unde două trenuri de marfă s-au ciocnit violent.

Ruta Mangalia București este renumită pentru opriri de multe ore. Astfel zeci de copii care se întorceau din tabără de la mare au rămas blocați într-un tren greu de precizat de serviciul Informații CFR. Trenul Mangalia – Arad a rămas blocat la Fundulea din cauza avariei apărute în urma furtunii din noaptea de miercuri spre joi. Întrebat de ce nu s-a găsit o soluție pentru acei copii, directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a reacționat vizibil iritat,: „Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren”.

Garnitura în care se flau și zeci de copii a plecat miercuri din Gara Mangalia și trebuia să ajungă ieri dimineață la Timișoara. A avut o întârziere de peste 13 ore și un parcurs în care a schimbat trei locomotive, potrivit Digi24.

Oamenii spun că nu au primit apă în zecile de ore petrecute în tren. Iată ce au declarat oamenii pentru Antena 3:

– Fără apă, doar un corn cu ciocolată. Ăsta e cadoul CFR-ului. Da, ne-au dat un corn cu ciocolată.

Părinţii unora dintre copiii aflați în trenul groazei, aflat pe drum timp de peste 24 de ore, au ajuns la capătul răbdării. S-au urcat în maşini şi au întâmpinat copiii pe drum, la Balota.

– Au rămas fără mâncare, fără apă, nu au avut absolut nimic la ei, au rămas în câmp nouă ore. S-a oprit trenul la ora 23, aseară, și au plecat azi la ora 8 fără un sfert din Fetești.