Cetățenii înzăpeziți se gândesc la primarul Drăgulin

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Cetățenii înzăpeziți se gândesc la primarul Drăgulin

Cetățenii revoltați din zona centrală a așa zisului municipiu Călărași se gândesc la primar. Un locatar de pe str Sf Nicolae ne arată că a trebuit să iasă din curte prin…curtea vecinului, după ce a escaladat gardul. O autospecială pentru curățat strada i-a adus pe trotuar toată zăpada din cartier. Aceeași situație și în fața supermarketului Alege din Centru. Primăria, ni se explică este interesată de curățarea parcărilor supermarketurilor mari și nu a celor mici de cartier, a magazinelor unde călărășenii în vârstă mai ales își fac cumpărăturile – arată un cumpărător. Cetățenii nu au pe unde să intre în magazin, trotuarele sunt astupate de mormane mari de zăpadă pe care nimeni nu o ridică. Trotuarul nu se poate folosi deloc în zona centrală, este normal? – întreabă o femeie care explică cât de atentă trebuie să fie ca să nu fie expusă vreunui accident pt că folosește șoseaua ca să ajungă acasă.

Se deszăpezește haotic spune un salariat de la  magazinul Alege. Am cerut conducătorului utilajului ce acționează pe str Sf Nicolae să facă drum de acces și să curețe parcarea publică din fața magazinului. Este ceva normal ca să se asigure acest lucru. Și firma oastră plătește taxe și impozite spun salariatele… Însă omul de pe atelaj nu a vrut să audă de așa ceva se spune în continuare. Ca și când noi nu am fi fost atenți suficienți cu o bere… Magazinul nu se poate aproviziona normal este concluzia. Adică la 12 ore după ce viscolul a încetat… La fel situația este și la restul magazinelor din zona Pieței Mari. Parcările sunt pline de mormane de zăpadă, aduse de pe la vilele unor șmecheri cu bani – explică un domn. Nu vedem unde sunt acei indivizi care sunt plătiți pentru ajutoare sociale, unde sunt salariații de la URBAN și ai Serv. Spații verzi din subordinea Primăriei arată un alt domn ce se alătură în discuție.

Zona Centrală a fost doar zonă de pelerinaj electoral, unde au venit să ne ceară votul, arată ei. Sunt niște nesimțiți și ne bucurăm că nu au fost votați din nou. Nu merită încrederea noastră spun oamenii cerând să fotografiez dezinteresul autorităților în această zonă.