Cercetați de polițiști pentru conducerea sub influneța alcoolului…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Cercetați de polițiști pentru conducerea sub influneța alcoolului…

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic pe strada București, din municipiul Călărași, județ Călărași, un bărbat în vărstă de 50 de ani din comuna Modelu, județul Călărași, care conducea un autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

La data de 15 noiembrie a.c., în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe DN3, în orașul Fundulea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea au depistat un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna Ileana, județul Călărași, în timp ce conducea o autoutilitară sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.