Centrul Cultural Călărași face cultură sub formă de…donații

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Centrul Cultural Călărași face cultură sub formă de…donații

Care Cultură? După ce a ratat Stagiunea teatrală în acest an, pentru că primul agricultor de la Consiliul județean a dispus ca spectacolele să se facă cu artiști remunerați ieftin, gen Axinte…iată că această cultură merge înainte.

Doamna Isabella cu 2 de l, + Școala Mircea Vodă și Academia de arte frumoase a lui Iordăcioaie revin la Călărași mâine la ora 17 cu un spectacol umanitar. Dansul, proza și cântecele vor să aducă zâmbetul unei familii disperate de strângerea unor bani pentru un transplant hepatic pentru David Cristian Geageac. Copilul de 4 luni are nevoie de această operație unde altundeva decât în străinătate. Pentru că minunata noastră țară nu poate asigura servicii medicale de acest fel/ de ce oare? Corect ar fi fost ca acest copil (și alții) să fie ajutați prin programe de sănătate și/sau fonduri de la cei ce pretind că administrează sănătatea în județul Călărași, anume Consiliul județean Călărași.

Donațiile se vor face prin cumpărarea de flyere de 5 ron buc în ziua spectacolului. Adică pe data de 5 aprilie orele 16. Pentru că organizatorul a uitat să precizeze locația se speră ca aceasta să fie sala Barbu Știrbei. Să sperăm că banii vor ajunge intervenției și mai ales că vom avea parte de o cultură care să se ocupe de…cultură.