Carmen Avram, Roxana Pațurcă și Iulian Iacomi au adus iar zâmbetul pe buze în Ciocănești, Curcani și Șoldanu. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Carmen Avram, Roxana Pațurcă și Iulian Iacomi au adus iar zâmbetul pe buze în Ciocănești, Curcani și Șoldanu. VIDEO

Ieri 25 aprilie 2019 președintele PSD Călărași Iulian Iacomi, împreună cu senatorul Roxana Pațurcă și candidatul la Alegerile europarlamentare Carmen Avram au ajuns la Centrul de Îngrijire și Asistență Ciocănești. Din echipa social democraților călărășeni au făcut parte Ilinca Enescu, Nicoleta și Gabriel Dănuleasa, Țifrea Nicolae, Sbârcea Marius, Samoilă Ion și mulți alții.  Carmen Avram a interacționat atât cu seniorii din cămin, cât și cu personalul de acolo.

Voluntarii care i-au însoțit le-au făcut mici surprize bătrânilor, distribuindu-le pachete de sărbători, un gest creștinesc care i-a bucurat mult pe cei pentru care bătrânețile sunt mai frumoase pentru că sunt îngrijiți așa cum trebuie de colectivul minunat de aici.
Pentru cei care îi revedeau pe social democrații de la PSD Călărași, vizita lor din preajma sărbătorilor a fost o surpriză cu atât mai mare atunci când au recunoscut-o printre ei pe reputata jurnalistă, acum candidată a PSD pe lista pentru europarlamentare.


Distribuirea de pachete de sărbători a continuat în comunele din județ, unde PSD Călărași prin Organizația de tineret a ajuns la 24 de copii proveniți din familii defavorizate, care au la rândul lor o bucurie acum, de sărbători. Organizația PSD Călărași a mulțumit pe această cale preoților din localitățile respective, cei care i-au ajutat să ajungă la toți acești copii și să le facă o bucurie de Sărbătorile Pascale. La finalul zilei, social democrații au clarificat răspunsurile la întrebările altora, dar au creat o legătură frumoasă între viitorul eurodeputat și organizația PSD Călărași.