Care Cultură? ”Intervenția” lui Marius Gavrilă în ședința CJ Călărași. VIDEO

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Care Cultură? ”Intervenția” lui Marius Gavrilă în ședința CJ Călărași. VIDEO

Revoltat de nedreptățile ce i s-au produs acestuia, dar și Mix Music, Marius Gavrilă a revenit la Călărași în Sala de Ședințe a Consiliului Județean. Înarmat cu vreo 50 de cărți, intitulate Mapă de prezentare. Punct de vedere asupra Raportului privind activitatea Centrului Cultural Județean Călărași, cartea respectivă conținea de fapt o Solicitare de continuare a Acordului – cadru de servicii nr 2143 din 14. 11.2014.

Marius Gavrilă a pus cărțile pe mese în dreptul fiecărui consilier județean, înainte de începerea Ședinței publice, fapt ce a atras indignarea unei doamne bine cu funcție de conducere în CJ, ce a retras cărțile, spunând că nu au ce căuta acolo decât cu aprobarea secretarului CJ. Secretar care nu ar fi putut  avea motive anume ca aleșii să fie informați de neregulile din așa zisa cultură călărășeană din minunatul Centru Cultural din subordine.

La începutul ședinței Marius Gavrilă a dat un interviu. Dacă Prima Doamnă a culturii călărășene îl aprecia pe Iliuță drept un țărănoi, acum Gavrilă Marius se întreabă îndoielnic care este ultima carte citită de Primul Agricultor. Sau ultima piesă de teatru văzută de acesta… Cu alte cuvinte Gavrilă a venit să informeze pe consilieri cu privire la ilegalitățile care se pun în cârca Mix Music, despre condamnările că acesta ar fi luat bani foarte mulți, arătând cu probe din Mapa prezentată că nu este așa. Din contră… Banii încasați sunt pentru plata actorilor, Mix Music având și alte obligații contractuale ce sunt prezentate detaliat. Astfel Marius Gavrilă prezintă toate serviciile solicitate contractantului cu obligațiile ce revin.Acestea au fost postate public la licitația publică de pe SEAP. Primăvara culturală, Toamna culturală și multe alte manifestări cultural artistice care au atras pe călărășeni sunt prezentate sub formă de cifre în documentația pusă pe mesele consilierilor județeni, ca apoi să fie ascunse acestora.


Gavrilă Marius: M-am luptat pentru numele ăsta, Călărași…chiar m-a durut. Într-adevăr, am câștigat și am făcut și business.M-a durut ce s-a întâmplat. S-au scris 396 articole de presă pozitive despre Călărași. Nu a contat că a fost vorba de Drăgulin, Filipescu sau Iliuță…Nu au contat aceste lucruri. S-a scris de Călărași….Nu este normal să oprești o stagiune de teatru,pentru care unii au venit și s-au zbătut… Eu pe domnul Iliuță nu l-am văzut la nici o piesă de teatru. Cu respect…dar nu l-am văzut.L-aș întreba care este ultima carte citită și ultima piesă de teatru la care a fost – a încheiat Marius Gavrilă.

Pentru că nu s-a înscris la cuvânt, Marius Gavrilă a cerut acest lucru la sfârșitul ședinței. Pe consilieri i-au durut în bască și nu i-au dat atenție… VIDEO