Candidații PSD Călărași pentru Alegerile Locale din Unirea și Lehliu-Gară din 11 iunie

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Candidații PSD Călărași pentru Alegerile Locale din Unirea și Lehliu-Gară din 11 iunie

PSD Călărași a stabilit candidații la alegerile locale din 11 iunie,  din loc. Unirea în persoana lui Belu Florian și din Lehliu-Gară în persoana doamnei Moga Ștefania Victorița.

Belu Florian este primar interimar la Primăria comunei Unirea. Este născut la 26 dec. 1976 în Unirea. Acolo a crescut și trăiește în această localitate. A absolvit Colegiul Național Barbu Știrbei și apoi Universitatea de științe agricole și medicină veterinară fiind licențiat inginer agronom. Localnicii îl cunosc activ în viața comunității, pe pagina personală de facebook fiind văzut în diferite fotografii alături de oamenii din Școală și Biserică – pilonii comunității din loc. Unirea.

Cu PSD este din 2004. Participant la lucrări de plantat arbori, ecologizare a unor zone, premierea unor copii fruntași la învățătură, fiind prezent împreună cu prefectul George Iacob la efectuarea lucrărilor agricole și de reabilitare a infrastructurii din localitate, Florian Belu este un om admirat de comunitate. Un om preocupat de dezvoltarea unei comune prospere, orientat către bunăstarea cetățenilor. A lucrat împreună cu primarul Anghel Olteanu și continuă proiectele acestuia: extinderea unei Săli de sport la Școala Gimnazială,instalarea unei centrale termice, înlocuirea acoperișului unei grădinițe. Comuna Unirea este o comună săracă, cu oameni care își plătesc greu taxele/ impozitele. De aceea voi continua reabilitarea cu lucrări prin Proiecte. Am experiența unor proiecte de 110 miliarde lei vechi din mandatele primarului PSD  Olteanu, care a reabilitat aproape toată infrastructura principală din localitate.

 

 

Moga Ștefania Victorița este născută la 17.06.1967 și este primar interimar în Lehliu-Gară. PSD este viața ei din 1998, iar mare parte din munca ei și-o dedică oamenilor săraci, nevoiași și amărâți pentru care caută soluții. Nelipsită la evenimentele de cinstire a memoriei ostașilor români, acțiuni de promovare a manifestărilor folclorice locale și naționale, întâlniri cu întreprinzătorii locali, Ștefania Moga a fost mâna dreaptă a unuia dintre cei mai performanți primari PSD din județ: Iulian Iacomi. O femeie cu mână de fier, bună cunoscătoare a realităților din zonă, a oamenilor de lângă care se dezlipește greu: Îmi place să lucrez cu oamenii, îmi place să comunic, și încerc de fiecare dată să-i înțeleg pe oameni ce nevoi au, ce probleme…a spus Ștefania Moga. Politica promovată de PSD mă reprezintă și corespunde valorilor mele morale. Am învățat să comunic cu oamenii, să-i ascult și să-i ajut, iar atunci când nu am reușit am suferit alături de ei…spune aceasta. De aceea am înțeles că PSD este locul, este partidul care reprezintă interesele oamenilor cu care mă identific.  Pe Moga Ștefania este greu să o găsești liberă. Ședințe, sau pe teren prin localitate. Are multe proiecte de continuat în localitate:  reabilitarea rețelelor de apă, canalizare și iluminat – pentru care a cerut finanțare prin PNDL luna trecută. Preocupările ei  le vom prezenta și noi, în filmări cetățenilor, cărora aceasta femeie vrea să le fie de folos în continuare.

 

Redacția noastră și-a propus să prezinte comparativ candidații la alegerile din aceste localități, indiferent de formațiunile politice din care fac parte candidații. O oportunitate oferită de informarea corectă pentru…alegerea corectă. Numai pe www.atitudineadincalarasi.ro