Călărași: ziaristul Jecu Leonida este săltat de polițiști mort de beat, de la volan. VIDEO

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărași: ziaristul Jecu Leonida este săltat de polițiști mort de beat, de la volan. VIDEO

Faptul că nu a scris despre Icoana făcătoare de MINUNI adusă la Călărași de către primarul mult iubit, i-au adus azi noapte surprize neplăcute unui fost montator de jaluzele/ lipitor de mochete. Sursele de presă arată că acesta s-a orientat profesional către presă dar și către consumul de băuturi alcoolice pe care nu le putea refuza la ore târzii, după care se deplasa pe drumurile publice, conducând autovehiculul personal. Acestea precizează cum în noaptea de 11/12.09.2019, în jurul orelor 01.30 ziaristul a consumat multe sticle de alcool, public pe trotuar în fața unui magazin alimentar apropiat de locuința acestuia.

 

Comportamentul antisocial a fost imediat sesizat de organele de poliție care patrulau și care aveau date și informații cum că numitul Jecu Leonida zis și Știrbu a sfidat pe polițiști de pe vremea când era montator de jaluzele la o firmă de profil, conducând autovehiculul societății fără permis de conducere. Timp de mai multe luni comportamentul antisocial al ziaristului a fost documentat de polițiștii rutieriști, care împreună cu polițiștii locali, sprijiniți de structuri informative au acționat și reușit prinderea celui în cauză, după urmărire în trafic. Polițiștii au stabilit că fostul montator de jaluzele venise cu autovehiculul personal, iar după consumul stradal de alcool avea obiceiul să se deplaseze acasă conducându-și în stare de ebrietate autovehiculul. Iată o parte din filmarea pusă la dispoziție de către cetățenii indignați de comportamentul ziaristului. VIDEO

 

Biroul de presă al IPJ a comunicat că acțiunea organizată de polițiști s-a soldat cu urmărirea persoanei în trafic, oprirea acestuia la intersecția străzilor Victoriei cu Prelungirea București și testarea acestuia cu aparatul etilotest, în prezența mai multor locatari deranjați de protestele ziaristului. S-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool în aerul expirat.

 

 

 

Ziaristul  a fost condus la Spitalul Județean de Urgență, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Sursele de presă au menționat că jurnalistul a adormit pe masa polițiștilor la audieri, din cauza emoțiilor intense trăite printre aceștia, unii dintre polițiștii care l-au prins fiind hăituiți deseori în publicația ziaristului, sub aspecte despre care se vorbește că nu ar fi conforme cu realitatea. Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.